pondělí 16. dubna 2018

Regály do dílny

Ačkoli je slovo regál italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny, neexistuje důvo proč upřednostňovat zahraniční regály před regály české výroby! Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Do polic lze tak umístit veškeré nářadí, vrtačky nebo materiál.


Police regálů se dají nastavit výškově, takže nejste nijak omezeni možnostmi úložného prostoru. Základní regály do dílny je samozřejmě možné vylepšovat a případně doplnit jiným typem skladových regálů.

Můžete přidat háčky, závěsné koše. Více než let vybavujeme nejen obchody a archivy, ale i dílny a sklady našimi Uni regály. Doporučujeme proto především regály s kovovými policemi. Do méně agresivního prostředí se ale nemusíte obávat použít ani regály s dřevotřískovými policemi.


Nabízíme kovové regály s HDF policí do sklepa,průmyslové regály a regály do práce, či kanceláře. Regál do dílny a garáže. KOVOVÉ REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY, LAMINOVANÉ POLICE DO DOMÁCNOSTI, DO SKLADU, REGÁLY DO DÍLNY.

Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Potřebujete mít pořádek ve vaší dílně, vše logicky uspořádáno? Máte ten pocit, že pořád a pořád nové věci přibývají a místa ubývá. Sestavte si regál do dílny dle vaší potřeby.


Jednou provždy zatočte s nedostatkem místa. Jaké kovové regály nabízíme? Nabízíme více než 2typů policových regálů skladem se širokým záběrem použití: do skladu, do kanceláře, do dílny , regály do domácností, atd. Jsou plně přizpůsobitelné a schopné splnit všechny Vaše skladovací potřeby. Jedná se o kovové regály Drumy.


Vyberete si přesně takový, jaký Vám pasuje. Nabízíme profesionální vybavení pro Váš sklad i dílnu: regály kovové, regálové systémy, kovový nábytek, dílenský nábytek, dílenské vybavení, plastové přepravky, plastové boxy, bedny, palety, vestavby do aut. Nezáleží zda máte velký nebo malý špajz či komoru.


Důležité je mít ve špajzu regál, do kterého se vejde vše co potřebujete. Jen tak dosáhnete přehledně seřazené komory či špajzu. Dejte komoře řád a pořiďte si regály do komory.


Jednotlivé poličky v regálu si můžete nastavit podle.

Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. V každé garáži jsou potřeba úložné prostory, do kterých uskladníte nejenom všechny důležité věci pro váš vůz - autokosmetika, ale také nářadí, zahradní náčiní nebo sezónní věci. A právě policové regály jsou perfektním úložným prostorem, který vám zajistí dokonalý systém a pořádek.


Sháníte nové regály do vašeho obchodu, skladu nebo dílny ? Navrhněte si svou sestavu regálů v našem konfigurátoru. Nabízíme regály do prodejen, domácností využijte náš konfigurátor regálů. Ve sklepě se dobře uskladňují nejen potraviny. Do našich regálů, vložíte bedny s jablky i brambory přes zimu.


Kovový nábytek do dílny , kanceláře nebo ordinace Dílenský nábytek, kartotéky, regály , trezory a sejfy, skříně, stoly, židle, městský mobiliář a mnoho dalšího. U kovových regálů jsou police i rám vyrobeny z plechu, který je povrchově upraven lakováním nebo pokovením. Konstrukce je spojena šrouby nebo prolisy, které se jednoduše zasunou do sebe.


Plastové regály jsou vyrobeny nejčastěji z polypropylenu, PVC, nebo podobných. Nejběžnější regálový systém, ideální pro archivy, sklady a dílny. Více o policových regálech Pojizdné regály.


Kompaktní regály Vám zajistí větší úložný prostor. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky