čtvrtek 28. listopadu 2019

Nádobí na indukci

Může se indukce v hrnci či v pánvi rozbít, zničit, přestat fungovat? Indukční nádobí z našeho obchodu. V naší nabídce najdete skvělé indukční nádobí od tradičního českého výrobce Kolimax. Od Kolimaxu koupíte jak jednotlivé hrnce na indukci nebo celé profesionální kuchyňské sady.


Ne každé nádobí je vhodné na indukční varné desky.

Víte, podle čeho to poznáte? Musí mít magnetické dno. Vezměte si obyčejný magnet a vyzkoušejte, jestli se chytne. Nádobí na indukci Zwilling. Titanové nádobí na indukci.


Přitom nádobí vyrobené z mědi či hliníkových slitin má mnohem lepší tepelné vlastnosti než nádobí vyrobené z oceli. Proto se nádobí na indukci vyrábí nejčastěji se „sendvičovým“ dnem tvořeným vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné oceli. Případně se kombinuje ocel a hliník.

Potřebujete nové hrnce, které se budou hodit na indukci ? Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí , při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Velký výběr značek a velikostí.


Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie.


Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jednoduše položte hrnec s trochou vody na indukční zónu a zapněte indukci. Pokud voda po krátké době začne vřít, je vaše nádobí na indukci vhodné.


Zda je nádobí opravdu na indukci můžeme poznat jednoduchým testem – přiložíme magnet na dno nádobí. Pokud magnet bude na dně nádobí držet, můžeme jej použít na indukční varné desce. Kuchyňské nádobí na indukci.


Toho je na trhu stále větší výběr v mnoha designech i materiálech. Vaření na indukční desce přináší úsporu, rychlost a.

Je odolná, rovnoměrně se zahřívá, dobře udržuje teplo a na indukci funguje výborně. Z litiny je jak masivní nádobí , většinou povrchově opatřené keramikou, tak tenkostěnné nádobí se smaltovaným povrchem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hrnce, pánve a sady nádobí z prvotřídních materiálů.


Vhodné i na indukci a vše skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky