pátek 27. dubna 2018

Jersey prostěradlo

Zajisté oceníte i velmi snadnou údržbu - jersey prostěradlo se nemačká, a tak se nemusí žehlit. Jsou velice oblíbená, hlavně v letních měsících, kdy dávají příjemný, chladivý pocit. Skvěle se kombinují například s krepovým nebo bavlněným povlečením. Chcete koupit kvalitní jersey prostěradlo opravdu levně?


Potřebujete oživit nudné povlečení? Jsou napínací, takže se prakticky přizpůsobí matraci vysoké až centimetrů. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Ke kvalitnímu povlečení je nezbytné si pořídit také odpovídající prostěradlo. Prostěradlo přichází do přímého styku s naší pokožkou, proto je velmi důležité, aby bylo vyrobeno z prvotřídního materiálu a zároveň příjemné na omak. Navíc jsou velice prodyšná, lehká a nemačkavá. K prostěradlu si nezapomeňte pořídit z našeho širokého sortimentu barevně sladěné ložní povlečení.


Jersey prostěradlo

Jedná se o hladkou pleteninu, vyrobenou z prvotřídních 1 bavlněných přízí. Pro dobře vypadající postel je velmi důležité, jaké zvolíte prostěradlo. Z naší barevné nabídky se vám zatočí hlava. Prostěradla jsou velmi příjemná na dotek, což zpříjemní váš spánek.


Ke každému povlečení tu najdete tu správnou barvu. Spolu s povlečením je prostěradlo velmi důležitým doplňkem, který při správném výběru může pozitivně ovlivnit kvalitu spánku. Kvalitní napínací prostěradla vyrobena z jemného bavlněného úpletu. Jsou vysoce prodyšná, tvarově stálá a velmi příjemná při kontaktu s pokožkou.


Jersey prostěradlo

Všitá guma po celém obvodu a přirozená pružnost materiálu zajišťuje, že jsou neustále krásně vypnutá. A co víc, jsou bavlněná a nemusí se žehlit. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany.


Rozměr propínacích prostěradel bývá. U nás pořídíte jersey , froté i bambus opravdu výhodně. Vše skladem, dodání do dvou dnů! Nakupujte na RodinneBaleni. Typickou vlastností jersey prostěradel je jejich hladký a velmi jemný povrch.


Vyráběna jsou totiž z velmi jemné pleteniny, kde jsou použity česané příze. Mezi další vlastnosti těchto prostěradel nepochybně patří i jejich vysoká prodyšnost a dobré absorpční vlastnosti. V porovnání s froté prostěradly.


Guma je všita v tunýlku a je. Akce Vyrobeno v ČR 3Kč –19. Expedujeme ihned od 2Kč Detail. Díky hladké pleteniny jersey jsou prostěradla velmi příjemná na dotek, mají dlouhou životnost a nemusíte je žehlit.


Jersey prostěradlo

Jersey napínací prostěradlo Růžové 19.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky