pondělí 16. dubna 2018

Chůvičky bazar

Free Shipping Available. Find Land For Sale now! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z 7inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Maminky vědí, že Monitory dechu, chůvičky stojí na eMiminu nejméně.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Chůvičky bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Zde naleznete inzeráty s tématikou chůvičky.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky chůvičky , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubrik.

Inzerát chůvičky v okrese Rakovník, cena 150Kč, od Marek Němec na Sbazar. Popis: Prodám chůvičky , nepoužité. Osobní vyzvednutí Rakovník, nebo lze zaslat.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Prodám dětskou chůvičku Plnně funkční, slušný stav Důležité spojení s vaším dítětem Chůvička zaručuje maximální pocit bezpečí, poskytuje totiž nejdůležitější funkce elektronických chův V rodičovské jednotce slyšíte každý pohyb i zvuk, které dítě vydá O intenzitě zvuku máte i vizuální. Baby monitory, chůvičky - Děti inzerce - dětský bazar.


Vyberte si z pestré nabídky kategorie chůvičky bazar. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje. Kamerun hlídání dětí je k dispozici pro ústavů. Světelná a zvuková signalizace monitoringu dechu, systému a baterií.


Dětské chůvičky a monitory dechu jsou nepostradatelnými pomocníky pro rodiče s malými dětmi. Díky nim můžete průběžně kontrolovat miminko během spánku i přesto, že jste ve vedlejší místnosti. Dětský bazar na webu eMimino, největším portále pro těhotné a maminky. Levné oblečení pro miminka, výbavička, kočárky, autosedačky.


Nakupujte a prodávejte i vy, vystavení inzerátu je zdarma. V inzerci naleznete bazar kočárků , golfky, postýlky, hraček, dětské oblečení , těhotenské oblečení, hračky, oblečení pro děti i těhotné maminky.

Vysoce kvalitní video chůvička s Wifi pro připojení k domácí síti. Baby kamera monitor chuvička připojení přes vestavěnou WIFI ( bez nutnosti mít Wifi sit dosah cca m zaleži na stěnach objektu ) sledování přes mobil pomocí aplikace app. Napájeci adapter USB na micro USB 5V Pixel MP Čočka mm Rozlišení obrázku 6x 4Rozlišení videa 6x 4Frekvence snímků 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky