čtvrtek 5. dubna 2018

Pračka nejde zapnout

Elektrospotřebiče Nikola. Zapnu pračku ale nic nedělá. Vaše jméno: Informuj mne na tento e-mail. Pokud se stane, že pračka nejde zapnout a ani nereaguje jako je u obrázku vpravo je na prvním místě kontrola funkčních dílů spotřebiče a následné proměření veškerých komponentů pračky. V případě spotřebiče na obrázku byla provedena oprava pračky vyřešena výměnou spínacího prvku.


Měla jsem závadu na podobné pračce.

Pan Pecinovský přijel odvezl si elektroniku, druhý den přivezl a pračka opět funguje. Až do této soboty prala bez problémů. Po posledním praní v sobotu displej vůbec nesvítil - neoznamoval ani konec programu. To je jen na doplnění dotazu. Poptávka: oprava pračky, nejde spustit po výpadku proudu – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Prosím poraďte – dnes mi poprvé nešla zapnout myčka, kterou jinak používám denně. Rozsvítily se červené kontrolky a to. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Pokud pračka nejde zapnout a ani nereaguje je zapotřebí kontrola spotřebiče a následné měření veškerých komponentů pračky. V tomto případě byla provedena oprava pračky vyřešena výměnou spínacího prvku, který byl již za léta používání spotřebiče vyhřátý. Myčka nejde spustit, zůstává v ní voda nebo po skončení programu nevysouší nádobí. Nejste první ani poslední, kdo tyto problémy řeší.


Sepsali jsme návo jak odhalíte nejčastější poruchy – a pokud je to možné, jak je svépomocí také vyřešíte. Jak je moje pračka stará? Stáří pračky zjistíte podle sériového čísla na typovém štítku. První číslice uvádí rok výroby a druhá a třetí číslice uvádějí výrobní týden.


Na mé pračce se zobrazuje chybový kód. HP 6, dva dny , normálně jsem byla na internetu,měla baterie dala jsem to do nabíječky, ale nic, nenabíjelo se to,pak se to seklo,vypnul celý notebook a nejde zapnout vubec. Informácie uvedené vyššie by mali pomôcť porozumieť problému, keď problémy, ktoré vznikli v technológii, narušujú jeho normálnu prevádzku. Bude vám povedať, čo robiť v rôznych situáciách a čo robiť, ak sa pračka nezapne, pranie sa nespustí alebo všetky indikátory blikajú.


Pokud vám to pračka dovolí, zkuste znovu spustit program nebo alespoň máchání. Po druhém praní se některé spotřebiče umoudří. Některé pračky disponují programy, které je možné přerušit a doplnit do bubnu prádlo. Pokud takovou pračku máte, zkuste tento program, možná dvířka odblokuje.


Hned na začátku programu navíc pračka napustí a hned zase vypustí vodu, poté naskočí chyba F09. Dříve to šlo vypnout, znovu zapnout a pokračovat v praní, teď už nejde ani to.

Pračka nejde vůbec zapnout , a to jen občas. Také se občas objevilo FA. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jestli vaše pračka při praní skáče nebo vibruje, a přitom je nová, podívejte se, jestli byla odstraněná přepravní pojistka (informace a vše další o tom najdete v návodu na použití). Když se tak stalo, dávejte pozor, aby byla vaše pomocnice umístěná rovně, případně pod ni položte gumovou podložku. Mně se to stalo, když jsem vyndala nádobí ještě, když myčka měla sušit, pak tam dala nové a chtěla spustit. Musela jsem dát vypnout, pak zapnout a taky držet dlouze to tlačítko spuštění. Napoprvé se mi to nezdrařilo, ale na poněkolikáte už jo.


Postupem casu uz cvakal i pri zapnuti pracky a nesel spustit praci program - psala chybu zavady zamku. Zamek jsem koupil novy, po vymene pracka cca 3x oprala bez problem, po ctvrte uz opet cvaknul vickrat. Pracka ted nekdy cvaka a nejde zapnout , nekdy vyhodi chranic hned pri zapnuti a nekdy proste bez problemu pere.


Nevite prosim co bych mohl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky