pátek 6. dubna 2018

Polička wenge

Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Uzavretá polička predelená dvomi priečkami na tri menšie časti. Môžete si do nej umiestniť vaše obľúbené knihy, dekorácie, porcelán alebo sklo. Má minimalistický moderný dizajn, ktorý sa hodí do obývacích izieb, pracovní, spální či jedální. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednoduchá polička , ktorú využijete ako vhodné miesto pre všetky vaše obľúbené knihy, prípadne dekorácie a doplnky. Její maximální nosnost je kg. Sektorový nábytek Kaspian je ideální pro ty, kteří hledají netradiční nápady pro svůj interiér.


Junona Line je systém funkčních kuchyňských skříněk, který nabízí jak klasické kuchyňské skříňky, tak i potravinovou skříň, zásuvkové skříňky a rohové skříňky. Balení obsahuje poličku, kovový držák, šrouby a hmoždinky pro uchycení. Nosnost poličky je 5-kg podle druhu zdiva.


Moderní nástěnné i závěsné police v barvě wenge už na vás čekají! Nádherný odstín polic i poliček za skvělé ceny! Dopřejte si výhodný a pohodlný nákup. Vy ještě nemáte doma polici?


Což takhle dát si polici na stěnu nebo přikoupit polici do skříně? Máme police z masivu, lamina i MDF v moderních designech. DALŠÍ PRAKTICKÝ POMOCNÍK Úložný prostor či dekorativní prostředek.


Přesně to jsou police na zeď. Vysoké, menšie, úzke, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyne alebo detskej izby. Regály a police môžu mať hŕbu podôb. Vyberajte v ASKO - NÁBYTOK.


Skříňka s keramickým umyvadlem v provedení lamino wenge. Skříňka má zásuvky se samodatovacími pojezdy, plnovýsuvné. V čílkách zásuvek je vsazeno elegantní mléčné sklo. Zásuvka je upravena pro použití nábytkového sifonu E660. Najděte inspiraci pro doladění detailů ve vašem obývacím pokoji.


Zjistěte, co vám v ní ještě chybí nebo se jednoduše podívejte, které barvy se k sobě hodí. DRE Nízký rohový regál REA Office R- wenge. Nábytek z programu Rea je určen do každé místnosti - do obýváku, ložnice, jídelny, pracovny, dětského i studentského pokoje. Ratanová polička rohová AVA hnědá - Ratanová polička vyrobená z přírodního ratanu.


Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Polička samonosná FS VELANO - wenge. Police nad postel středová PETRA 200xBuk.


Polička wenge

Samozrejme police môžu byť vyrobené aj z kovu, skla či iných materiálov - všetko sú to na pohľad chladné materiály, no skvele sa hodia najmä do moderných interiérov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky