pondělí 30. dubna 2018

Vakuova pumpa vino

Profesionální vakuová pumpa na víno bezpečně odsaje vzduch z láhve, a tím uchová kvality načatého vína až po několik dnů. Použití: postupujte podle návodu na zadní straně produktového prospektu. Nasaďte pumpu na hrdlo láhve, otočte pumpou proti směru hodinových ručiček a povytažením k sobě odsajte vzduch.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte chuť na skleničku vína, ale je vám líto otevírat celou láhev? Vakuová pumpa z nedopité láhve odsaje vzduch a zbylé víno zůstane svěží a plné chuti i pro.


Vynikajúca na uchovanie vína, nápoj vo vákuovo uzatvorenej fľaši si dlhšie zachová svoju chuť. S vákuovými zátkami pre všetky bežné typy vínnych fliaš. Nespotřebované víno v láhvi uchováte ve vynikající kondici s vakuovou pumpou UNO VINO.


V čem vakuová pumpa UNO VINO vyniká? Je dodávána se vakuovými zátkami, víno ve vakuově uzavřené láhvi si zachová svou chuť i vůni pro pozdější konzumaci.

Vakuové zátky UNO VINO jsou vhodné pro všechny běžné typy vinných lahví. V soupravě najdete vakuovou pumpu a dvě zátky na uzavření lahve. Skvělé slovenský bílé a červené víno vinařství Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Řepa winery ale i vína z Itálie, Francie - Bordeaux a Burgundsko. Pumpa na víno VINO - WMF (Vinná vakuová pumpa VINO - WMF) Pumpa na víno z Cromarganu (leštěná nerezová ocel), chromované oceli a TPE plastu.


Zpomaluje proces oxidování vína. Udrží načatou lahev vína déle čerstvou Víno uzavřete zátkou a pomocí pumpičky odsa. Stačí nasadit speciální pryžovou zátku, pomocí pumpy vysát přebytečný vzduch a víno pak ve vakuu vydrží dlouho čerstvé, jak byste je právě otevřeli. Manuálním vysáním vzduchu vytvoříme v láhvi vakuum.


Tento dárkový box obsahuje druhů pomůcek (celkem ks): vakuová pumpa (ks), zátky k vaukové pumpě (ks), číšnický otvírák (ks), teploměr (ks), kroužek na hrdlo lahve (ks), nálevka (ks), zátka (ks) Snadné otevření vína, snadné nalití vína beze skvrn na stole, snadné uchování nedopitého vína. Vákuová pumpa je pumpa , ktorá v súčinnosti s priloženými vákuovými zátkami zabezpečí, že víno v už otvorenej vínovej fľaši vydrží dlhšie. Za týmto účelom je potrebné nasadiť vákuovú zátku do hrdla vínovej fľaše a odsať von zostávajúci vzduch. Zvukový signál, jemné „kliknutie“, oznámi dostatok odsatého vzduchu a vo vnútri fľaši sa tak vytvorilo. Bredemeijer, Zilverstad a Leopold Vienna.


Leopold Vienna nám nabízí atraktivní sortiment nejen pro milovníky vína, kávy, čaje, ale i pro nadšence do. Status Vakuový set na vino. Možnost umývát v mycím zařízení.


Tato elegantní vakuová zátka víno nejen uzavře, ale po odsání vzduchu uchová kvality jeho buketu a chuti po dobu několika dnů!

V dnešní době jsou jedny z nejkvalitnějších mlýnků na trhu, což dokazuje doživotní. Praktická vákuová pumpa so zátkami, ktorá spomaľuje oxidačný proces a prirodzeným spôsobom predlžuje trvanlivosť a chuť vína. Skvelé slovenské biele a červené vína vinárstva Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Repa winery ale aj vína z Talianska, Francúzska - Bordeaux a Burgundsko.


Unikátna vákuová pumpa so zátkami, ktorá spomaľuje oxidačný proces a prirodzeným spôsobom predlžuje trvanlivosť a chuť vína. Zátky navyše plnia funkciu nálievok. Určite aj Vy poznáte situáciu, keď Vám zostane nedopitá fľaša dobrého vína a premýšľate ako ho uskladniť, aby za pár dní nestratilo svoju skvelú chuť a vôňu. Vakuovačky odsávají přebytečný vzduch ze sáčku či nádoby, a tím prodlužují čerstvost vašich potravin. Při výběru berte ohled na četnost používání vakuovačky.


Pro méně časté používání vám postačínbsp;vakuovačka ruční, jinak vybírejte spíše z automatických vakuovaček. Vynikající pro uchování vína, nápoj ve vakuově uzavřené láhvi si déle zachová svou chuť. Se vakuovými zátkami pro všechny běžné typy vinných lahví. Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze BANQUET Vakuová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky