čtvrtek 5. dubna 2018

Daewoo kor 9gpbs

The different Power Levels, auto cook and auto-defrost settings means you can heat up a wide range of ingredients including vegetables, fish, soups and pizzas at the touch of a button in a matter of minutes. It has an easy to use digital control panel which includes power levels,Auto Defrost function,various Autocook programmes,a digital clock and a child safety lock. White Countertop Microwave Oven WINIADAEWOO Electronics America, Inc. KOR 6LBRB MIKROVLNNÁ TROUBA DAEWOO. Rychlé vaření Automatické rozmrazování Dětská pojistka Luxusní oblý retro design v černé barvě Design sladěný s. Daewoo Retro Microwave Oven 0. Když vaříte pro celou rodinu, nestačí vám malý kastrůlek.


Obrovské hrnce, pekáče, pánve. Když se jednou stane, že vám z oběda zbyde dost i na druhý den, je to pro vás úleva. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Mikrovlnná trouba KOR 9GPBS v univerzální stříbrné barvě.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Never miss a deal with idealo price comparison. We have honest product and shop reviews to help you make the best decision. Order By 9pm For Next Day Delivery! Free delivery and returns on eligible orders.


Na prodej s kosmetickou vadou - nepatrně ťuklý plech vzadu vpravo, viz foto. V této troubě můžete ohřívat, vařit, nebo rozmrazovat. Tento produkt pochází z předváděcích akcí, veletrhů či výstav. Nerezové provedení dodává troubě na její eleganci.


Je vybavena displejem, který vás informuje o aktuálním zvoleném programu a době trvání. Je dodávána v sadě spolu s pařákem do mikrovlnné trouby. W, hlučnost dB, systém ohřevu C. S, který zajistí rovnoměrné rozprostření mikrovln a pokrm se tak ohřívá ze všech stran rovnoměrně a rychle, otočný skleněný talíř 2mm, dětská pojistka, automatický ohřev, zvuková signalizace, otočný regulátor.


Ospravedlňujeme sa, ale tento p. Be respectful, keep it civil and stay on topic. We delete comments that violate our policy, which we. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ivana Petrášová, ivana.


V případě opožděných plateb faktur nárok na slevy zaniká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky