úterý 17. října 2017

Pivní chlazení s kompresorem

V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči). Klasické sestavy s kompresorem , Pivní chlazení. Pro platbu doporučujeme využít platbu zálohovou fakturou.


Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Pivní pípa s kompresorem se perfektně hodí pro častější přemisťování a větší kompatibilitu. Pípu bez vlastního kompresoru je zapotřebí připojit k tlačnému plynu (COči BIOGON), čímž se však, díky jeho šetrnosti, mírně prodlužuje životnost piva.


Pronajmu dvouokruhové suché (kontaktní) pivní chlazení Lindr se zabudovaným kompresorem s možností regulace tlaku vzduchu. Pohodlně vychladí cca piv za hodinu. Příslušenství, Pivní chlazení. Prodám výčepní zařízení - chlazení Sinop Anta.


Luxusní sestavy s kompresorem , Pivní chlazení. Je určen k profesionálnímu chlazení , stáčení a podávání piva v domácím prostředí. Můžete nám důvěřovat, jsme autorizovaní prodejci výrobce - značky LINDR.


Za projevenou důvěru u nás nakupovat děkujeme, vážíme si vaší přízně. Sestava výčepní zařízení - stolové kontaktní pivní chlazení s vestavěným vzduchovým kompresorem. Lindr PYGMY K, KOMBI naražeč Pivní chlazení. Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo.


Velice kvalitní zpracování dubového dřeva s nerezem. Výčepní zařízení) Hodnocení produktu:. Po předchozí dohodě se osobně zastavíte na některou z našich poboček a vše osobně vyřídíme. Pronajmu jednookruhové suché (kontaktní) pivní chlazení Lindr se zabudovaným kompresorem.


Podmínky záruky na roky naleznete ZDE. Půjčovné se počítá za každý kalendářní den. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Free Shipping Available.


Pivní chlazení s kompresorem

Check Out In Sink Tidy on eBay. Fill Your Cart With Color today! Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu. Objednávejte v našem eshopu.


Nedovedu si však představit jeho používání, jak je naznačeno v článku. Asi bych byl nervózní z dlouhého stání piva v trubkách a také bych se podvědomě snažil soudek dopít Používám ho tedy převážně na 30l KEG sudy, které se vypijou ještě ten den, maximálně zítra. Výběr z mnoha modelů výrobní řady ANTA.


Aktualita Cukrářské akce v únoru. Srdečně Vás zveme na únorové akce, kde si můžete prohlédnout zmrzlinové a cukrářské stroje, dozvíte se o novinkách na letošní sezónu a můžete se těšit i na ochutnávky. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pivní chlazení.


Pivní chlazení , výčepní zařízení, chlazení piva Prodej pivního chlazení českého výrobce SINOP a. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty pivní chlazení - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky