čtvrtek 5. října 2017

Obal na mýdlo

Desinfekční prostředek na ruce Praktický lihový přípravek s rozprašovačem se hodí do kabelky na rychlou desinfekci. Háčkovaný obal na mydlo. Urobila som dve verzie: tmavozelený obal je vďaka drobným výstupkom v háčkovanom vzore vhodný na peeling v sprche, svetlozelený obal na mydlo má priedušnejší vzor – teda je vhodný na zavesenie na umývadlovú batériu (pekne preschne) alebo do bielizníka (vôňa sa bude voľne šíriť).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chraňte svoje mýdlo těmito plastovými obaly. Jednoduše a profesionálně, tyto snadno použitelné obaly pomáhají udržet vaše mýdlo jako nové. Jsou transparentní, takže zákazníci mohou ocenit barvu a design zboží.


Pilňáčkova továrna na mýdlo byla jedním z významných průmyslových podniků v Hradci Králové. Po skromných začátcích použil věna své manželky k rozšíření závodu. Dílnu, která se nacházela v centru města vybavil moderními stroji.


Proto mytí rukou stále zůstává nejjednodušším způsobem, jak infekcím předcházet.

Sanytol, expert na dezinfekci bez chlóru, vyvinul speciální dezinfekční mýdlo s přírodními výtažky Aloe Vera a zeleného čaje se zjemňujícími a hydratačními vlastnostmi. Sanytol zanechá ruce čisté, zdravé, hebké a jemně vonící. Prosíme, abys po spotřebování každého prostředku obal opět odevzdal(a) do tříděného odpadu dle symbolů na obalu. Nevíte-li si rady, jaký pořídit, aby korespondoval se zařízením ve vaší domácnosti, nebo jednoduše milujete minimalistický styl, bílý plastový obal na květináč je jako dělaný pro vás. Nejen na venkově budou květinám slušet proutěné obaly na květináče.


Tento přírodní materiál si bude rozumět s každým. Dávkovače a držáky na mýdlo Obyčejné plastové lahve s mýdlem nejsou nic k obdivování, naopak koupelně nesluší. Když si koupíte dávkovač na mýdlo nebo mýdlenku ve stylu koupelny, budete se divit, jak moc se změní ráz celé místnosti. Check Out Our Updated Specials.


Receive the Latest Deals Today! Earn Unlimited Rewards Earnings! Free Shipping Threshold! Nemáš kam odložit mýdlo ? Mýdlenka a obal na mýdlo.


Obaly na mýdla jsou naopak skvělým pomocníkem při cestování s mýdlem. Odolné kryty na mobilní telefony jsou zároveň uzpůsobeny tak, aby chránily váš mobilní telefon před každodenními vlivy vnějšího prostředí, tedy prachem, nečistotami a špínou, se kterými se vaše mobilní zařízení při putování ze stolu na stůl do z prostředí do prostředí setkává, ať už chcete nebo ne. Vašemu zařízení poskytnou vynikající ochranu proti poškrabání, odření, špíně i pádu.

Každý kryt má náležité otvory a výřezy, které odpovídají typu vašeho zařízení tak, abyste obal mohli na svém telefonu nechat při běžném každodenním zacházení. Jedinou výjimku snad tvoří vyjímání datové či sim karty. Přírodní bylinkové mýdlo na provázku Prodejní cena od: 13Kč.


Dvojitý držák na mýdlo : Držák na dvě mýdla nebo další drobnosti do koupelny nebo kuchyně. Obal vhodný na tekutá mýdla. Nabízí dvě polohy – vodorovná a svislá, které lze snadným pootočením měnit.


Nabízíme Originální dárek- obal na tekuté mýdlo ve tvaru sudu na olej za 1Kč. SKLADEM - rychlé dodání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky