úterý 10. října 2017

Profi myčka nádobí

Profi myčka nádobí , označovaná také jako průmyslová myčka na nádobí , je vhodná pro mytí příborů, skla a stolního nádobí. Najde své využití v provozech, kde se každodenně myjí stovky i tisíce kusů. Jedná se o restaurace, bary, kavárny, může ale sloužit také jako myčka na nádobí do školní kuchyně.


Zajistíme vám samozřejmě dopravu, odbornou montáž, záruční i pozáruční servis. Pokud potřebujete poradit při výběru profi myčky nádobí , neváhejte nás kontaktovat, ochotně vám pomůžeme. Proč nakoupit profi myčku nádobí u nás?

Jedná se o precizně konstruovaný italský výrobek střední třídy, vyznačující se výborným poměrem kvality a ceny. Prodám myčku nádobí SILANOS N70 2V, koš 500x500mm, plně funkční, čistá (viz foto), dávkovač mycího a oplachového prostředku, koš na talíře a na sklenice, bez odpadového čerpadla. Barová profesionální myčka BD46DGT. Dvouplášťová profi myčka na drobné nádobí a sklenice BD DGT.


Malá profesionální myčka od výrobce ELFRAMO. Kvalitní, spolehlivá a cenově dostupná profi myčka do každého baru s košem 4x 4mm. Myčka na černé nádobí C E - HOONVED 78.


Konečně jste se rozhodli koupit myčku nádobí a ušetřit tak čas i spotřebu vody?

Ať už toužíte po vestavěné, volně stojící, nebo stolní myčce, nabídneme vám je všechny (viz test myček). Od těch nejlevnějších až po profi zařízení. V klidu vybírejte, máme pro vás variant. Abychom nezapomněli, víme jak nakupovat. Dodáváme profi myčky na nádobí , myčky na sklo, průchozí myčky nádobí , myčky na černé nádobí a chemii pro myčky nádobí.


Včetně dodávky, instalace, servisu. Nachází se každý den ve vaší cukrárně, kavárně či bistru hora špinavého nádobí ? Doba trvání mycího cyklu zhruba minuty. Kód: 9Prodám profi vysokotlakou myčku provozního černého nádobí , stroj se vyznačuji silným výkonem díky kterému je účinější než běžné myčky. Profesionální myčky nádobí do gastro provozů.


Již výrobce všem uživatelům těchto vysoce kvalitních myček. Nejrůznějším požadavkům moderních kuchyní vycházejí vstříc. Faktory mající vliv na výsledek mycího procesu, především tlak, čas, množství mycího prostředku a teploty, se současně automaticky vzájemně doplňují na základě definovaných programů podle mytého nádobí a. Myčky na nádobí WINTERHALTER. Profeionální myčka na nádobí Dodáváme malé podstolové myčky nádobí , ale i největší tunelové pásové myčky nádobí do velkých provozů, myčky skla (i se studeným oplachem), stolního nádobí i nádobí kuchyňského nebo přepravek.


Profi myčky drobného nádobí jednoplášťové menších rozměrů pro malé provozovny koš od 350x3mm nebo ECONOMY CLASS profesionální myčka BEs. Průmyslová profi myčka nádobí ST podstolová určená pro mytí nádobí a skla v.

Dno myčky musí být výše jak odpad. Jedna sada nádobí obsahuje jeden velký talíř, jeden hluboký talíř, jeden malý talíř, hrnek, sklenici a jednu sadu příborů. Gastro myčka 0Kč , Nové Město. Ty jsou na každé myčce uvedeny na energetickém štítku.


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky