čtvrtek 5. října 2017

Pračka beko nevypouští vodu

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nevypouští vodu , neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou.


Když proběhne do konce a čerpadlo vodu vypustí, máme vyhráno.

Mokré prádlo vrátíme do pračky a začneme prát znovu. Když ani po vyčistění filtru v krátkém programu pračka vodu nevypouští , je závada v čerpadle. S tím si laik neporadí. Z pračky znovu mechanicky vypustíme vodu – a voláme odborníka.


V případě, že problém není v hadici, a pračka nevypouští vodu a hlasité bzučení, nejpravděpodobnější příčina ucpání kanalizační trubky, sifon nebo filtru. Při kontrole vždy položte hadru nebo vyměňte nějaký kontejner tak, aby podlaha nezachytila vodu. Pokud dojde k zablokování v těchto oblastech - musí být.


Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, že pračka nenapouští vodu.

Když ji zapnu, začne vypouštět, ale už nenapouští a vyblikne na mě červená kontrolka-jakože, s tím něco je, třeba za půl dne se zase rozjede, ale bohužel už ji od včera přemlouvám a nic. Filtr už jsme čistili, tak nevím, co by tomu mohlo být Je sobota, takže mi ji nikdo. Michal P, to je bžunda, tys mě nachytal na švestkách.


Návod je někde dobře uloženej. Je pořizovaná cca před sedmi lety. Se nám něco podobnýho jednou stalo, ale to jsem nebyla doma sama, a pochybuju, že zvládnu jednou rukou pračku naklánět a druhou vylejvat vodu. Nejdříve vyšroubujeme dva zadní nízko nad zemí, položíme myčku na záda, odšroubujeme 2. Myčka by po restartu měla zbytkovou vodu odčerpat.


Pokud to neudělá, odšroubujte a vyčistěte odpadní síto i čerpadlo na dně mycího prostoru. Jestli ani to nepomáhá, odčerpejte vodu ručně. Na dně myčky je odtokový filtr a čerpadlo, ke kterým se snadno dostanete po vyndání košů.


Prací cyklus je obvyklý, ale když dojde k odtoku, systém zmrzne. Pračka vůbec nečerpá vodu. Stroj vypouští vodu jedním mytím. Po vyčerpání není stisknutí začne.


Po hlavním praní je voda vyplachována po opláchnutí - ne.

Můžete si také všimnout silného hluku: stroj bude bzučet, jako kdyby vypouštěl odpadní vodu. Mal som podobný problém, keď sme zisťovali prečo pračka vytiekla. Práčka ARDO Anna 800x stále napúšťala vodu až kým voda nevytiekla z práčky von. Má už cca let za sebou, používaná docela hodně.


Napustí vodu , a pak už nic, čas na displeji se zastaví. Když ji vypnu a po pár minutách zapnu, tak se čas změní na 0:0 vypustí vodu a po nějaké době napíše END a odjistí dvířka. Neždímá nebo nevypouští ? Mívali jsme taky Philco a odešlo právě čerpadlo, které (ne)vypouštělo vodu ven.


Existuje více druhů hladinových čidel praček a myček. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky