čtvrtek 19. října 2017

Plastový kanystr

Hodnocení produktu:. Vyrobený z černě barveného… 1Kč – 3Kč v obchodech Porovnat ceny. Plastové polyetylenové kanystry.


Do nabídky byly zařazeny plastové polyetylenové kanystry ARMY na nebezpečné hořlaviny s patentovanou ochranou pro použití ve výbušném. Motoristé ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu.

Kanystr Unitec plastový na PHM 20l. Pro skladování větších objemů. Specializujeme se na výrobu PET lahví vyfukováním. Stohovatelný plastový kanystr , objemu litrů.


Zajišťujeme zakázkovou výrobu plastových nádob a klasických plastových kanystrů (plastové kanystry na vodu, plastový kanystr 10l, plastový kanystr 5l aj.) Realizujeme také výrobu lahviček (plastové lékovky se závitem, lahvičky s rozprašovačem). Prodám plastový kanystr s kohoutkem L, nový, nepoužitý. Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora.

Mohu poslat přes Zásilkovnu za Kč při platbě předem na účet nebo Kč na dobírku. Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot. Součástí dodávky je praktické nalévací hrdlo.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Dodává se včetně nalévacího hrdla. Používáním tohoto webu s tím souhlasí. Popis: Od lihu, stačí vypláchnout.


Nabídka plastových kanystrů pro skladování a převoz pohonných hmot PHM, pitné vody a látek potravinářského průmyslu. L kanystr , plastový , průhledný, vstup 60mm, vypláchnutý-2. Většina kanystrů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou.


Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Vhodné pro přepravu a skladování tekutin.


Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal.

Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Není vhodný na pohonné hmoty, maziva, benzíny atd. Kvalitní kovový kanystr o objemu 20L.


Vhodný jak pro použití v dílně, servisu, tak na zahradě. Plechový kanystr je odolnější vůči rozbití, než kanystr plastový Plechový kanystr na PHM s klapkovým uzáv. Hygienicky nezávadný plastový kanystr s madly a otočným uzávěrem. Splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. L canister Hünersdorff Thick-walled canister with protection against fuel expansion at higher temperatures.


The smallest canister on the market, also suitable for inserting a pump gun into the neck for convenient pumping. Během delších cest nejen do zahraničí, ale i po republice se oplatí být připraven na vše. Tedy i na situaci, kdy vám může dojít ve vozidle palivo. Z toho důvodu se vyplatí mít po ruce plný kanystr.


V případě, že se ocitnete „na suchu“, nebude nic jednoduššího, než z kufru vytáhnout připravený naplněný kanystr , stačí doplnit palivo a můžete pokračovat v. Lehký plastový kanystr na PHM. Praktický kanystr opatřený odjímatelnou a ohebnou nálevkou pro snadné. Je vhodný na potraviny, jako sud na kvašenou šťávu, na burčák apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky