úterý 31. října 2017

Pracka se susickou lg

LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička. Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky. Spotřeba energie – pračky kombinované se sušičkou se nejčastěji vyrábí v energetické třídě A nebo B. Pračka a sušička v jednom?


S touto pračkou se sušičkou LG ušetříte nejen místo, ale i čas a energii.

Chapu, ze susicka sezere mraky vody, ale nechapu proc pracka od stejneho vyrobce pri stejnem rezimu sezere dvojnasobne mnozstvi vody. Proto se chci zeptat zdali jsou kriteria pri udavani spotreby u pracek a pracek se susickou stejna. Tudiz zdali pracka pri stejnem programu dejme tomu bezne prani spotrebuje opravdu dvojnasobne mnozstvi vody. Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry.


Spotřebou se pračka LG řadí k průměrně až podprůměrně energeticky náročným modelům. Na cyklus samostatného praní si vyžádá kWh, což byl víceméně tehdejší průměr, na cyklus praní a sušení už je to kWh, průměr byl kWh. Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B.

Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn. A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění. LG taktéž nabízí skvěle vybavenou pračku se sušičkou, a to konkrétně model LG F84G6TDM2N.


Celková energetická spotřeba. Nejslabší stránkou pračky se sušičkou LG F94J8FH2S je její spotřeba, která ročně přesahuje průměr o více než tisíc korun. Vzhledem k velké kapacitě je tato spotřeba částečně omluvitelná, přesto ale nejde o zrovna zanedbatelné náklady. V ostatních ohledech už si tento model vede výrazně lépe, co do účinnosti. Díky pračce se sušičkou od LG nemusíte kupovat samostatnou sušičku, ale zároveň dosáhnete zářivě čistého a suchého prádla.


LG F4DV709Hnabídne mimo standardních programů i další ke stažení přes WiFi. Kromě toho pračka disponuje dalšími přídavnými možnostmi, jako jsou funkce Redukce pomačkání, Odložený start nebo Parní praní. Prádlo bývá často pomačkané a sušicí programy jsou značně omezené. Takže i když na začátku ušetříte nějaké ty penízky koupí jednoho jediného spotřebiče, ve finále se vám zase tolik nevyplatí, zejména pokud jste velká rodina, kde se pere dost často. Jaké jsou obecně klady a zápory pračky se sušičkou?


Pod pračku je možno podstavit speciální mini pračku a tím vyprat další kg prádla navíc. Nákupem pračky se sušičkou ušetříte nejen prostor ve Vaší domácnosti, ale také spoustu času a energie. Pokud si pořídíte pračku se sušičkou, můžete uklidit do kumbálku Váš starý věšák na prádlo, protože ho již nebudete potřebovat.

Pozvedněte ho na novou úroveň a pořiďte si multifunkční zařízení 2vod společnosti LG. Tato značka vám nyní nabízí pračku s integrovanou sušičkou. Nejen, že z vašeho oblečení zmizí skvrny a zápach od potu, ale zároveň se.


O to, aby bylo oblečené dokonale vyprané se postará umělá inteligence AI DD spolu s parní funkcí Steam. S kapacitou praní 1kg a kapacitou sušení kg se tento model skvěle hodí do větších rodin se čtyřmi a více členy. Klasická automatická pračka se běžně prodává bez sušičky. Ano, pračky mohou ždímat, ale většinou je prádlo stále mokré.


Pokud si však pořídíte pračku se sušičkou, bude vaše prádlo okamžitě suché. U některých praček ani nepoznáte, že má sušičku. Některé však mají sušičku jako. Kapacita pro praní je kg prádla a pro sušení kg prádla. Neni vubec pravda, ze je blbost kupovat pracku se susickou.


Ja ji mam, zrovna LG a jsem maximalne spokojena. Pere i susi krasne, mam ji roky a nebyl jediny problem. Vyhoda je, uspora mista a nemusi se pradlo prekladat. Vubec se zakladatelko neboj.


Lg ma dobre recenze, protoze je vazne dobra! Nabízí programů a přídavných možností. Na sušení prádla poskytuje programů.


Ovládání smart pračky se sušičkou je snadné pomocí velkého dotykového displeje. Hodí se tedy pro obyvatele garsonek nebo jiných menších či atypických prostor. V touze po multifunkčním domácím spotřebiči však myslete také na to, že ne vždy musí podobná spojení dopadnout dobře.


Vybíráme pračku se sušičkou. Na první rozdíl narazíme už při výběru pračky se sušičkou. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Kombinovaná pračka se sušičkou totiž vaše prádlo vypere i usuší. Jedná se o spotřebič, který oceníte zejména tehdy, nemáte-li ve svém bytě místa nazbyt – kombinovanou pračku se sušičkou si pořizují zejména lidé, kterým by se dva rozměrné spotřebiče do jejich menší koupelny zkrátka nevešly.


Eliminuje až 9 alergenů, které mohou způsobit problém s dýcháním pro cilivých lidi a díky funkci proti zmačkání zaručí až krát méně záhybů použitím páry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky