pondělí 30. října 2017

Dřevěný hmoždíř

Hmoždíř vyrobený z bukového dřeva. Připravili jsme si pro vás sady různých druhů výrobků, které tvoří účelové a krásné komplety. Vyberte si například cukřenku se lžičkou, praktickou sadu kuchyňského náčiní či sadu dřevěných prkének. Je určený zejména k drcení bylinek, ořechů a dochucovacích směsí, které dokonale rozvinou svou vůni a přidají nezapomenutelný chuť Vašim pokrmům.


Dřevěný hmoždíř s tloučkem.

Po nařízení preventivních opatření vládou ČR jsou dočasně pozastaven možnost Osobní odběr a Zásilkovna, Také jsou omezeny platby dobírky v hotovosti - možno pouze kartou. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Tlouček má dvě různé strany - větší a menší. Díky dřevěnému nádobí se i obyčejné jídlo stává neobyčejným zážitkem.


V naší nabídce také hmoždí.

Dubový hmoždíř s paličkou od dánské značky The Oak Men je skvělým pomocníkem v kuchyni při výrobě domácích pest, kořenících směsí a marinád. Klasický dřevěný hmoždíř , vhodný na drcení koření či okrasná skladovací mísa. Ideální pro použití v domácnostech, restauracích, hotelích nebo chatách. Malý dřevěný hmoždíř (drtič) vhodný na drcení bylinek a jiných měkčích materiálů.


Podobné dřevěné drtiče mohly být využívané při vaření po celou historii. Krásný a pevný hmoždíř z bukového dřeva. Upozornit, až bude produkt skladem.


Velký hmoždíř - Šedý mramor - 10x10. Mramorový hmoždíř Marble Nicolas Vahé. Poslední kus za tuto cenu! Originální kuchyňský nástroj, který spojuje před. Stylový dřevěný hmoždíř určený ke klasickému drcení koření, ale i tření bylinek, zeleniny, ořechů a dochucovacích směsí, které můžete využít pro grilování, v italské či asijské kuchyni.


Vhodný na drcení bylinek, koření atd. Uvolní aroma bylinek a koření a dodá vašemu jídlu ještě lepší chuť. Přečtěte sí více o hmoždířích a jejich využití při drcení koření, tření jemných lístků bylinek, nebo výrobě domácího pesta.

Bella Rose a Nordic Day. Dřevo voní je česká rodinná firma z Vysočiny. Staví na základech tradičního truhlářského řemesla a posunuje jej díky internetu na novou úroveň.


Barva: přírodní hnědá lakovaná. Průměr hmoždíže: 11cm a výška: 12cm. Free Shipping Available. Granitový hmoždíř ATLAS - Cilio. Kč (EUR) na objednání.


Hned si ho koupím, protože to jistě stojí za to. Jen chci upozornit na chybu v názvu. Fantasyobchod: náš kouzelný jazyk dovoluje obě varianty - tedy moždíř i hmoždíř , ačkoli je pravda, že hmoždíř je užívanější. Nové inzeráty v kategorii (Ostatní) Velká korková tužka. Je toto hodnocení přínosné?


Obnovuji nabídky, které by se smazal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky