pátek 13. října 2017

Pivní chlazení lindr

Pivní chlazení lindr

Guaranteed Best Price For Lindr Dispensers In The UK. Call Today For A Quote. Výčepní zařízení a pivní chlazení Lindr - Pygmy.


Pivní chlazení lindr

Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nepodceňujte vybavení svého výčepního zařízení. Pořiďte si spolehlivé chlazení na pivo a žíznivé hosté se k Vám jen pohrnou.


Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Pivní chlazení a výčepní zařízení LINDR meta popis.


Podstolové pivní chlazení je vždy použito v kombinaci s výčepním stojanem. Voda v těchto zařízeních slouží k přenosu chladu na pivní vedení a také jako akumulátor chladu. Luxusní pivní chlazení LINDR je určeno pro náročnější zákazníky se specifickými požadavky na vzhled chlazení na pivo. U některých typů luxusního výčepního zařízení LINDR se kombinuje kvalitní zpracování dubového dřeva s nerezem. Provádíme i sanitace výčepních zařízení.


ZDE zjistíte, že výčepní zařízení si může dovolit každý. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Výhody a příslušenství, které od nás dostanete pouze k tomuto výčepnímu zařízení Lindr KONTAKT 40: ks l sklenic s cejchemDoprava zdarma po celé ČR!


Bezstarostný Extra servis. Příslušenství k výčepnímu zařízení) Hodnocení produktu:. Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Podmínky záruky na roky naleznete ZDE.


Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo, která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a restauracích. Pronajmu dvouokruhové suché (kontaktní) pivní chlazení Lindr se zabudovaným kompresorem s možností regulace tlaku vzduchu. Pohodlně vychladí cca piv za hodinu.


Pivní chlazení lindr

Našim společným cílem je nabízet vám příjemné trávení volného času v nádherném venkovském prostředí. Proto byl náš objekt vybudován. I proto jsme se vrhli do náročné rekonstrukce zchátralé budovy.


Rádi bychom, abyste se u nás cítili jako doma. Chtěli jsme toto místo a jeho historii zachovat. Lindr PYGMY - Nadpultový chladič piva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Pivní chlazení lindr

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Záměrně jsme vyjmenovali akce, které se týkají více lidí a to z důvodu, že s nimi souvisí nejen dobré jídlo, ale i pití. A vzhledem k zaměření našeho portálu je jasné, co vám doporučíme… Ano, je to pivní chlazení. Malý rozměry, ale velký svým výkonem.


I díky tomu je výčepní zařízení PYGMY vhodné nejen pro domácí využití a zahradní oslavy, ale i pro drobné komerční použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky