úterý 24. října 2017

Elektrický mixér

Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Některé modely jsou však tak dobře vybavené, že bez obtíží pokryjí i funkci tyčového mixéru. Ruční mixér vám bude nápomocen při hnětení, šlehání a mixování.


Výhodou je speciálně tvarovaná mixovací noha PowerBell pro rychlé, jemné a rovnoměrné zpracování potravin. Plastový tyčový mixér o příkonu 4W vám usnadní přípravu polévek, omáček, kaší nebo zeleninových pyré.

Tyčový mixér je velmi snadno sestavitelný, jednoduchý na ovládání a vyniká snadnou údržbu. Stolný mixér je veľmi univerzálny. Ponúka široké spektrum využitia od mixovania potravín cez drvenie ľadu až k príprave nápojov.


Zároveň by si mal poradiť aj s veľmi tvrdými ingredienciami. Súčasťou je vždy veľká nádoba na mixovanie s tesniacim viečkom. Mixovanie je rýchle a efektívne, hodí sa aj na dlhšie mixovanie. V našej ponuke mixérov a šľahačov nájdete tyčové mixéry, ručné mixéry, stolné mixéry, ručné šľahače, ako aj obľúbené a moderné smoothie mixéry, ktoré vám razom vytvoria vitamínmi nabitý nápoj.


Vyberajte si Mixéry a šľahače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Pojistka proti přehřátí mixér automaticky vypne v případě, že dojde k nebezpečnému zahřátí motoru v průběhu jeho používání. Umývání v myčce umožňuje jednotlivé díly robota umývat v myčce. Před ukládáním do myčky pečlivě zkontrolujte, že jsou pro to jednotlivé díly určeny, jinak může dojít k poškození. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Mixér je elektrický kuchyňský přístroj, který slouží k mixování potravin.


Používá se k tvorbě pyré z ovoce, zeleniny, šlehání a mixování potravin a tekutin, hnětení těsta či drcení ledu. Skládá se z nerezových sekacích nožů či šlehací metly, které pohání elektrický motor. Ten je umístěn v plastovém. Povolejte do své kuchyně největšího odborníka na mixování. Nyní ho v INTERSPARu dostanete se slevou.


Vhodný na rychlé nasekání čokolády, masa, oříšků, cibule, bylinek, přípravu sals nebo dipů. Ruční šlehač by měl disponovat odpovídajícími parametry, aby jeho obsluha byla jednoduchá, pohodlná a konstrukce dostatečně bytelná.

Součástí balení je i mixovací nádoba z odolného plastu o objemu 4ml. Ručný mixér sa obvykle predáva s dvoma šľahacími metlami a dvoma hákmi na miesenie. Niektoré modely sú však tak dobre vybavené, že bez ťažkostí pokryjú aj funkciu tyčového mixéra. Výrobek, který předkládá možnost změny rychlosti otáček a spe.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Praktický ručný mixér s protišmykovou SoftTouch povrchovou úpravou pre pohodlné držanie vám ponúkne výkonný a tichý motor, päť rýchlostí, nízku hmotnosť a priaznivú cenu. Ručné mixéry a šľahače sú vhodné pri tvorbe múčnikov, najmä pri miesení cesta, alebo šľahaní bielkov do peny.


Praktická pomôcka pre každú gazdinku, na vytvorenie dokonalých koláčov a zákuskov. Vyberajte si Kuchynské roboty podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. For Top Quality Products at Great Prices, Look No Further Than The Range.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky