čtvrtek 26. října 2017

Lindr pygmy 25 k exclusive

Call Today For A Quote. The handle suitable for the transportation is retractable, all. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Once you have connected the pipes and keg connector together (which is straight forward) you just connect to a barrel and within minutes you can poor a perfectly chilled beer just like in the pubs. Pro společnost Lindr jsme vytvořili krátký produktový spot pro užití primárně na spotřebních sociálních sítích.


Video slouží jako upoutávka na chladící zařízení Pygmy 25K. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu. Coolers from the EXCLUSIVE series are the showcase of unprecedented elegance. Receive a quote from Specialised Dispense Systems today.


Shipping throughout Africa. With a retractable handle and smooth sides, its black colour and illuminated front panel really offers a modern, sleek look. Designed for professional cooling, tapping and dispensing of excellent chilled beer both for domestic use, garden parties or functions. It comes with an inbuilt compressor.


Beer coolers we have CWP 1CWP 2CWP 2mobile CWP 3CWP 3mobile AS - AS - 4. The Exclusive series are a new, contemporary styled range of coolers. Everything you need to dispense any of the drinks purchased though our site. Price Excluding VAT £642.


The cooler comes with an inbuilt aircompressor, which makes that you can use airpressure to pour beer. The inbuilt aircompressor can be switched on and off manualy, meaning you can also pour beer by using CO 2. We also have more products from lindr production. Free S-Type coupler with orders placed in November.


Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Podmínky záruky na roky naleznete ZDE. Includes a free stainless steel drip tray and an adjustable temperature control with different settings. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Lindr pygmy 25 k exclusive

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. All control elements are hidden at the back of the cooler, the sides are smooth without any ventilation grids and the top handle is retractable. Vhodné pre akcie do osôb. Exkluzívny dizajn a podsvietený čelný panel. Rad exklusive zaručí moderný a elegantný dizajn doplnený podsvieteným predným panelom.


Rozdílný je hlavně design a provedení. U tohoto typu je možné na přání zákazníka nechat vyrobit logo firmy nebo jméno obdarovaného. Sestava luxusního pivního chlazení se dvěma výčepními kohouty a bez naražečů s výbavou pro tlakování vzduchovým kompresorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky