středa 18. října 2017

Sušička prádla bosch wtb66200by kondenzační s tepelným čerpadlem

Sušička prádla bosch wtb66200by kondenzační s tepelným čerpadlem

Díky technologii SelfCleaning Condenser se kondenzátor během procesu sušení až čtyřikrát automaticky čistí a poskytuje tak každý cyklus skvělý energetický výkon. Jaké funkce nabídne sušička prádla s tepelným čerpadlem ? Sušičky prádla Bosch s. Vedle programů pro konkrétní tkaniny a materiály disponuje kondenzační sušička prádla s tepelným čerpadlem také speciálním vybavením a funkcemi, díky kterým může být sušení prádla ještě šetrnější. TwinAir představuje program pro rychlejší sušení. Usušíte v ní až 8kg prádla.


Sušička prádla bosch wtb66200by kondenzační s tepelným čerpadlem

Je vybavena programy vč. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem suší prádlo za nižší teploty, což dodatečně chrání vaše prádlo. Navíc jako jediný domácí spotřebič využívá jak chladící. Senzory neustále měří teplotu a. SUŠIČKA BOSCH WTX87KH1BY Prémiová sušička prádla s technologiemi AutoClean, Smart Dry a Iron Assist zjednodušuje vaši péči o prádlo, protože vše je plně automatické.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ulehčete si od žehlení a skládejte suché prádlo rovnou do skříně! LED displej pomáhá ovládat přístroj jednoduše a efektivně. Veškeré nastavení snadno navolíte na panelu s českými popisy. Pokud sušíte prádlo často, sušička s tepelným čerpadlem se vám určitě vyplatí.


Sušička prádla bosch wtb66200by kondenzační s tepelným čerpadlem

Jsou to vlastně kondenzační sušičky, kde vlhký horký vzduch proudí z bubnu a současně je ochlazován pomocí tepelného čerpadla. Nevýhodou, kterou sušičky s tepelným. Můžete si vybrat z 14ti programů sušení včetně extra krátkého 40minut. Je také vybavena technologií AutoDry která pomocí inovativních senzorů zajistí přesné a rovnoměrné usušení vašich tkanin. Když už italský stroj, tak raději ariston či indesit než zanussi s jakoukoli rádoby luxusní nálepkou.


A sušička s tepelným čerpadlem je rozhodně lepší než kondenzační , protože používá nižší teplotu a není takový žrout proudu. Ale při správném používání nesráží prádlo ani obyčejná sušička. Cyklus tepelného čerpadla tvoří odpařování, stlačování, kondenzace chladiva. Added to wishlist Removed from wishlist 0. K dispozici je i systém šetrného sušení a tzv. Ovládání sušičky je velice snadné pro každého, i pro méně technicky zdatné uživatele.


To pomáhá ušetřit peníze za elektřinu. Přebytečné teplo z bubnu totiž převádí na elektřinu, která se znovu použije. Výhodou je i nižší teplota, což prodlužuje životnost látek a barev. Patří do kategorie kondenzační s tepelným čerpadlem , což jsou v podstatě nejžádanější modely. Společnost Bosch si dokonce nechala patentovat kondenzátor SelfCleaning Condenser.


Má nízký příkon a velkou účinnost. Menší nevýhodou těchto sušiček je o něco vyšší hlučnost(Běží kompresor) a konstrukční složitost. Velkou výhodou je nízká spotřeba energie.


Zbytkové teplo není odváděno ven, ale je dále použito k ohřívání vzduchu pro sušení. Díky tomu dokáže sušička na prádlo uspořit až dvojnásobek množství elektrické energie než klasické kondenzační. Už žádné zdlouhavé sušení.


V pračkách svým složením zajistí dokonalé vyprání a vymáchání. Prádlo ze sušičky je čistší a jemnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky