úterý 3. října 2017

Točená zmrzlina stroj

Chcete vedieť ako náš zmrzlinový stroj funguje v praxi? Neviete ako chutí nami predávaná točená zmrzlina ? Pozývame Vás na prezentáciu spojenú s ochutnávkou do našej prevádzky. Stačí si s nami dohodnúť termín.


Všetky potrebné náhradné diely máme skladom. Záruka na nové stroje je mesiacov.

Stroje na točenú zmrzlinu: čerpadlá pre nášlah, pasterizácia, miešadlá, chladenie vodou, internetové hlásenie fungovania, atď. Stroje a suroviny na ľadovú drť: Zmes na ľadovú drť a granitu: Až príchutí v ponuke. Značkové výkonné stroje za najlepšie ceny. Informujte sa ešte teraz ! Naše společnost dodává točenou zmrzlinu od renomované značky TOJE ve formě zmrzlinových směsí. Zajišťujeme zásobování zmrzlinou a dalším zbožím potřebným k prodeji točené zmrzliny a to včetně zmrzlinových strojů.


Kvalitná točená zmrzlina a zmrzlinové stroje. Dodávame suroviny na zmzlinu Frisiana a stroje na zmrzlinu Carpigiani a Ugolini. Směsi na točenou zmrzlinu značky Toje.

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny. ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého.


Dopřejte svým zákazníkům zmrzlinu té nejvyšší jakosti! Italské zmrzlinové stroje Frigomat jsou díky čtyřicetileté tradici a bohatým zkušenostem špičkou v oboru cukrářské techniky. Kromě strojů Frigomat prodáváme také cukrářské potřeby.


Zásady o ochraně osobních údajů. Vďaka množstvu rozdielov v technických parametroch potom stroje na zmrzlinu vyhovejú malej cukrárni na návsi, i veľké predajni s nepretržitou prevádzkou stroja počas celej sezóny. Točená zmrzlina vznikla v USA v rokoch v 30. Za jej unikátnou konzistenciou stojí viacero majstrov cukrárov, ktorí chceli povýšiť svoju mrazenú a tuhú zmrzlinu na jemný, krémový a jemne osviežujúci dezert.


Začiatky točenej zmrzli. Prodáváme pouze námi odzkoušené zmrzlinové směsi. Taková zmrzlina je také nazývána jako zmrzlina soft, což lze volně přeložit také jako zmrzlina lehká, teplá, měkká.


Sami úspešne prevádzkujeme niekoľko strojov na zmrzlinu). Doprava zdarma , stroj dopravíme zdarma až k vám. Všetko na výrobu a predaj zmrzliny. Vítejte v našem obchodě.


Dobrý den Vítáme Vás na stránkách rodinné firmy POLI.

Zmrzlinové stroje FRIGOMAT jsou již desítky let špičkou ve svém oboru. Nyní jsme se toto rozhodli podpořit vytvořením rekordu největší registrované točené zmrzliny na světě. Stroje sú vhodné tak do väčších a frekventovaných prevádzok, ako aj do menších lokalít. Ovládate ich pomocou dotykového displaya alebo s pákou, ktorá je u menších strojov. Naše mobilné stroje majú miešadlá v oboch vaniach, čo zabezpečí dokonalé rozmiešanie zmesi a vynikajúci výsledok.


Ostatné modely v ponuke ako. Pultová i pojízdná provedení strojů, gravitační nebo s nášlehovými zubovými čerpadly. Vysoká užitná hodnota stroje za velmi přijatelnou cenu.


Pronájem zmrzlinového stroje ZDARMA, směsi na točenou zmrzlinu. Prodej výrobníků zmrzliny na točenou zmrzlinu za použití zmrzlinové směsi. A Češi točenou zmrzlinu zbožňují. A i když se naše chutě časem proměňují, u zmrzlin stále vede klasika - vanilková, čokoládová a černý rybíz.


Mobilný stánok točená zmrzlina Predám pojazdný stánok na predaj točenej zmrzliny. Vozík má tri roky a je schválený štátnou hygienou na predaj po celej SR. Od prvotního otevření našeho stánku již uběhlo spoustu dní, ale náš náhled na naše služby se nikterak nezměnil, stále vyhlížíme dopředu jak Vám poskytnout kvalitu za rozumnou cenu, která je stvrzena proškoleným a hlavně sympatickým kolektivem, který pracuje s nejmodernější technikou na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky