středa 25. října 2017

Regálový systém do domácnosti

Vhodným řešením je regálový systém do domácnosti. Kromě toho, že stěnu zviditelní, působí velmi vzdušně. To ho předurčuje i do malých či úzkých místností. Přečtěte si také: inspirací do obývacího pokoje v urbanistickém stylu.


Udržet pořádek v garáži a dílně pomohou regálové. Okrem toho, že stenu priznáva, pôsobí veľmi vzdušne.

To ho predurčuje aj do malých či úzkych miestností. Prečítajte si tiež: inšpirácií do obývačky v urbanistickom štýle. Udržať poriadok v garáži a dielni pomôžu regálové systémy.


Nabízíme regály do prodejen, domácností využijte náš konfigurátor regálů. Sestavte si regálový systém podle vašich potřeb na eu-regaly. Potřebujete založit regálový systém ? Interiéry, jako kancelář, garáž, sklep nebo menší sklady, kladou jiné nároky na regály než velké firemní sklady.


Vybrať si môžete z našich regálových zostáv a regálových komponentov, prípadne si pomocou online návrhára môžete navrhnúť regály presne podľa vašich potrieb.

Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System , který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Zaměření prostoru zdarma.


Návštěva naším pracovníkem, zaměření daného prostoru pro potřeby regálového systému, zjištění Vašich potřeb, představa a možnosti manipulace - jakou technikou disponujete a jakou kapacitu regálů nebo vybavení potřebujete do skladu, domácnosti nebo kanceláře. Celokovové regály se zátěží až do 2kg na polici jsou vhodné pro uložení pořadačů, dokumentů, krabic a potřebné kancelářské potřeby. Mohou být šroubové, nebo bezšroubové modré, nebo zinkové barvy. Regál do šatny a prádelny.


Najděte ideální regálový systém dle Vašich požadavků i díky našemu konfigurátoru. Použite náš konfigurátor regálov a objavte ideálny kovový regálový systém do Vašej domácnosti , či pivnice. Nezabúdajte, že najlepším riešením sú skrutkové alebo bezskrutkové celokovové regály z dôvodu vlhkosti pivnice. Zadajte požadované cenové rozpätie, výšku, šírku, hĺbku a požadovaný počet políc a. Ich obrovskou prednosťou, ktorú reflektuje ich samotný názov, je možnosť ľubovoľne spojovať regálové segmenty, a tým rozširovať.


S ohledem na předpokládaný účel a zatížení si vyberete produkt šitý na míru. Nabízíme kovové regály ale i regály s policemi z laminované nebo surové dřevotřísky či MDF, přičemž všechny typy jsou vhodné do domácností i firem, archivů, garáží, sklepů, spíží, ateliérů, kanceláře a dílen. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kovové regály a regálové systémy, skladovacie regály. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.


Kam uklidit sezónní věci tak, abyste měli stále přehled?

Tuto otázku si jistě klade mnoho z vás a my máme jednoduché i praktické řešení zároveň. Pomůžeme vám zvolit vhodný regálový systém do domácnosti. Nejčastěji pak budete vybírat mezi dřevěnými nebo kovovými regály. Patrové regály do obchodů, skladů a archívů ve vysoké kvalitě.


Díky modernímu regálovému systému zvýšíte kapacitu svých skladových prostor, popřípadě získáte novou pracovní plochu. Celý systém funguje jako stavebnice. Naše regály spolu dohromady tvoří univerzální stavebnicový systém , který můžete rozšířit o prodejní pulty, regály pro zeleninu, pečivo a další varianty dle konkrétního sortimentu vybavení vašeho obchodu nebo prodejny.


Teplota ° C až ° C V domácnosti je ním chladnička. Skladujeme tu: vajcia, mlieko, mliečne výrobky, salámy, mäso, už hotové pokrmy, ktoré potrebujeme uchovať do ďalšieho dňa, Taktiež tu odporúčame skladovať všetko v uzavretých nádobách a oplatí sa nám zaobstarať do chladničky i pohlcovač pachov. Police do pokojíčku pro Vaši malou princeznu.


Zvládne ji prakticky každý a to během pár minut. Policové regály z plastu jsou vhodné. Nakupujte plastové policové regály za super ceny. Najdete u nás regály vhodné do domácnosti , garáže, skladu i dalších prostor. Jsme výrobci, vše v našich skutečných skladech.


Lakované víceúčelové regály do domácností s dřevotřískovou nebo plechovou policí s nižší nosností. Ideálně se hodí do skříňky pod dřez pro ukládání čisticích prostředků, utěrek a mnoho dalšího. Stabilní konstrukce z umělé hmoty a hliníku dělá z tohoto regálu užitečného pomocníka do každé.


Vybírejte regály podle místa, kde je budete využívat! Vyčlenili jsme regály vhodné jak do domácnosti , interiérů obchodů, tak do skladů a garáží. Jednotlivé regály odpovídají svým vzhledem, nosností a dalšími aspekty předpokládanému zatížení a typu skladovaného (vystavovaného) zboží.


Pomocníci do domácnosti. Nabízíme skladové regály - kovové regály, konzolové regály, regály na míru, kovové police a příslušenství k regálům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky