středa 4. října 2017

Pružina na stlačení zelí

Nemáte-li doma káď ani soudek na kvašení zelí , stačí vám tato pružina a sklenice o objemu. Stlačovací pružina Pickles je určena pro stlačení rychlokvašené zeleniny v zavařovacích sklenicích o objemu 7L. DIY Brick Rocket Stove - Cooking Without Power - Duration: 24:08. Pružina je vyrobena z potravinové nerez oceli AISI 143.


Použití pružiny na stlačování zelí je velmi jednoduché, kdy sklenici naplníme obsahem, vložíme pružinu a sklenici uzavřeme otočným víčkem. Je zapuštěna do stlačovací destičky v bajonetu. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí ,přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí ) a drceným. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pružina Pickles pro výrobu rychlokvašeného zelí a zeleniny. Nakrouhané zelí nebo nastrouhanou zeleninu promíchanou s přísadami podle použité receptury vložíme do sklenice s otočným uzávěrem, pak na ni přitiskneme stlačovací pružinu a sklenici pevně víčkem uzavřeme.


Pružina stlačuje zeleninu a ta začne postupně pouštět šťávu. Sklenici se zeleninou a pružinou bychom měli. Oblíbený je keramický hrnec na zelí , který vám usnadní práci, stejně tak stlačovací pružina , která zajistí, že bude zelí v nádobě řádně upěchované, což je pro zdárný výsledek velice důležité.


V nabídce máme také zavařovací hlavu pro ty, kdo chtějí zelí konzervovat a mít ho k dispozici po celý rok. Skvěle stlačuje nastrouhané nakládané zelí , mrkev, cibuli, křen apod. Vyrobena je z pevného kovu a je ukončena z obou stran v. Pružina pod víčko na stlačení zelí Zelí necháme kvasit při pokojové teplotě asi dní. Pod sklenice musíme dát misku nebo talíř, protože při kvašení většinou šťáva přeteče.


Pružina na zelí poslouží jako pomocník v menší domácnosti. Nakrájejte zelí , přidejte trochu koření (kmín, koriandr, hořčičné semínko) nebo třeba kousky cibulky. Pružinou stlačíte nakrájené zelí do sklenice. Doposud k produktu nikdo.


Přečtěte si článek Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo. Nebojte se zkombinovat jakékoli druhy zeleniny, které se hodí na kvašení. Zelí bílé i červené, cibule, červená řepa, mrkev, různé druhy ředkví…. Můžete přidat i trochu kmínu, nebo trochu čerstvě nastrouhaného zázvoru.


Zelí nakrájejte na tenké nudličky nebo nasekejte nožem či sekáčkem kuchyňského robota. Kousky mohou být hodně jemné nebo hrubší, v dalších várkách si vyzkoušíte, co vám více chutná. Nasekané zelí vložte do větší mísy, kde se vám s ním bude rukama dobře pracovat a smíchejte s příslušným množstvím soli a. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Piraňa (Reproplast) nebo na kruhadle nakrouháme polovinu hlávky zelí , přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli-kyselejší zelí ) a drceným kmínem lehce prosypeme.


Vložíme stlačovací pružinu a. Na dotaz - externí sklad? Zadruhé, při stlačení vidlice zvolte těsné, ostré. Zatřetí, na zelí hlavy by neměla hnijící.


Za čtvrté, potřebujete vědět, jaké druhy zelí nabízíte, pokud sami nejste zapojeni do pěstování zeleniny. Pomocná pružina ke stlačení zelí nebo zeleniny do zavařovacích sklenis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky