pondělí 2. října 2017

Kartonove krabice

Order by 5:15pm and get it tomorrow. FREE delivery on everything Christmas delivery info. Mezi hlavní produkty kartonáže patří krabice a obaly z vlnitých a hladkých lepenek, které jsou nejrozšířenějšími obaly na bázi papíru.


Využití kartonových obalů je velice široké. Za objednaný obalový materiál můžete zaplatit dobírkou, online bankovním převodem nebo platební kartou. V naší nabídce naleznete rozdělení krabic také dle doporučeného využití, jedná se např.

Krabice a zásilkové obaly. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Kartonové krabice chrání zboží před poškozením, vlhkostí a dají se snadno popisovat. Jaký kartonový obal vybrat?


Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky. Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek. Objednajte online krabice na výslužky, koláče a torty, na víno, sťahovanie, expedície.

Kartónové krabice chránia tovar pred poškodením, vlhkosťou a dajú sa ľahko popisovať. Aký kartónový obal vybrať? Najpredávanejšie sú papierové krabice z 3-vrstvovej a pevnejšie z 5-vrstvovej vlnitej lepenky. Sme výrobca kartónových obalov, preto nájdete u nás naozaj obal na každý tovar. A ak ho nenájdete, vyrobíme ho pre vás na mieru.


Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. Pokud si i tak z našeho sortimentu dárkových krabic, stěhovacích krabic nebo ostatních krabic nevyberete, rádi vám zkonstruujeme krabici dle vašich požadavků. Vyrábíme širokou škálu krabic. Jsme spolehlivá firma, která se specializuje především na kartonové obaly a papírové krabice.


Kartony jsou vyrobeny z kvalitní a pevné vlnité lepenky tak, aby byla zaručena nejvyšší ochrana obalu a tím pádem také obsahu. Na ľahšie predmety ponúkame kartónové krabice z kvalitnej trojvrstvovej lepenky. Na ťažšie predmety sú vhodné krabice z päťvrstvovej lepenky.


Kromě kartonových krabic si u nás můžete online zakoupit další obalové materiály. V sekci AKCE a SLEVY nabízíme krabice a obalový materiál, které jsou právě ve výprodeji a můžete je zakoupit výhodně. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly.


Výroba krabic na zakázku. Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny.

Majú vysokú nosnosť, sú uzatvárateľné a vďaka bočným úchytom sa ľahko prenášajú. Kvalitná päťvrstvová lepenka (zo silnejšej sa krabice nevyrábajú) váš majetok pri sťahovaní ochráni pred všetkými nástrahami. Výhodou kartónových krabíc je to, že majú zanedbateľnú hmotnosť. Sú totiž vyrobené z papiera, ktorý je navyše recyklovateľný.


Ich výroba je jednoduchá a aj lacná, čo spôsobuje to, že si tieto skvelé krabice môžete kúpiť za veľmi dobré ceny. Váš tovar tak bude zabalený účinne, lacno a skutočne jednoducho. Na krabice s potiskem zajišťujeme kvalitní vícebarevný celoplošný potisk, který můžete použít k reprezentativním účelům. Vybírejte klasické kartonové krabice různých velikostí a tvarů. Pro zabalení menších předmětů využijte poštovní krabice.


Větší předměty zasílejte v klopových krabicích z třívrstvé lepenky (označení 3VVL). Jsou pevnější, a proto jsou vhodné i jako úložné krabice. Počet vrstev lepenky pak ovlivňuje pevnost a kvalitu kartonových krabic, nejčastěji se používá třívrstvá, pětivrstvá a sedmivrstvá vlnitá lepenka.


V současné době také naleznete v sekci výprodej kartonových krabic aktuální nabídku za zvýhodněné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky