středa 18. října 2017

Richard kettner

Richard kettner

Vaše auto si vyzvedneme přímo u vás doma, dokonale vyčistíme, vydesinfikujeme ozonem a vrátíme zpět. To vše při dodržení přísných hygienických opatření. Automyčka Express je chytrý koncept, který umožňuje.


PREMIOVÉ KOMPLETNÍ MYTÍ VOZU, POKROČILÉ ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU, APLIKACE SEZÓNNÍHO VOSKU. Obsahuje prograSuperStar Antivir. Než si nakoupíte, váš vůz vám šetrně a ekologicky, zvenku i zevnitř umyjeme a ošetříme.


Centrum Chodov - Provoz expresní ruční automyčky, ručně vyčistíme Váš automobil. Parkování v nákupním centru po dobu mytí zdarma. Ruční myčka aut Express poskytuje oproti jiným myčkám řadu výhod.


Richard kettner

Především šetří váš čas, protože na voze pracujeme v době, kdy by stálo nečinně na parkovišti. Ruční mytí je navíc podstatně šetrnější a kvalitnější způsob čištění než mytí vozu v mechanické automyčce. Přijďte nás navštívit a. Car Wash in Chodov , Hlavní město Praha Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Certifikace kvality ISO. Součástí automyčky je oprava autoskel a autopůjčovna.


Autocosmetics Centers for hand car wash and autodetailing. Autokosmetická Centra pro ruční mytí automobilů a autodetailing. Provozujeme automyčky ve velkých obchodních centrech po celé republice. Nevíte jaký dárek koupit Vaší blízké osobě?


Richard kettner

Najdete nás velmi snadno v nákupních centrech. Pravidelně splňujeme přísné limity chemických rozborů vzorků vypouštěných vod. S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. Jsme certifikováni dle norem EU.


Síť profesionálních mycích center pro ruční mytí automobilů. OC Nový Smíchov - Provoz autokosmetického centra pro ruční mytí automobilů. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Stanice Chodov na trase „C“ metra je vzdálena jen minuty od The Park. Metro vás dopraví do centra města za méně než minut.


PARKOVIŠTĚ PRO NÁVŠTĚVNÍKY. Využijte naše parkoviště pro návštěvníky areálu The Park. Výtahem se z parkoviště dostanete přímo na hlavní pěší zónu The Park. Obchodní centrum Chodov je koncipováno jako nový obchodně společenský komplex s širokou nabídkou obchodů a služeb, která po stránce svého rozsahu i komplexnosti nemá v České republice obdoby.


Otevřeno je hodin denně, což dává šanci i těm nejvytíženějším lidem mytí vozu stihnout. Praha 9-Libeň) - Provoz expresní ruční automyčky, ručně vyčistíme Váš automobil. Co do rozsahu a komplexnosti nemá OC Chodov v České republice obdoby.


V OC Chodov – seznam obchodů nechybí prakticky nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky