pátek 6. října 2017

Amica osc 610 w

Amica osc 610 w

Amica OSC 6W Cooker Hood. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Výkres je pouze ilustrační. Výrobce si vyhrazuje právo na změnu konstrukce. Mastné částice filtr zachytí a vzduch, který se vrací do místnosti, je čistý.


Jinými slovy záleží pouze na vás a na možnostech vašeho domu či bytu. Pokud je vaše domácnost vybavena odtahovým systémem, oceníte pravděpodobně verzi komínovou. Osvetlenie zabezpečí žiarovka o sile W. A ešte pre úplnosť informácií – priemer odťahového hrdla je 1mm. Odsávač je navyše vybavený aj hliníkovým tukovým filtrom. Díky svému bílému provedení se hodí do každé nové moderní, ale i starší kuchyně.


Digestoř je bezesporu jedním z těch základních, bez něj žádná kuchyň nemůže správně fungovat. AMICA OSC 6W bílý – český návod. Přístroj vám poslouží k odsávání mastnoty a zamlžených oblak z ovzduší kuchyně během vaření, smažení, pečení nebo. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Ponúka výkonové stupne, ovláda sa pomocou posúvneho ovládania. Klasickým posuvným ovládáním lze nastavit stupně výkonu odsavače. Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. HLINÍKOVÝ TUKOVÝ FILTR Ostrůvkové, komínové, teleskopické a univerzální digestoře mají hliníkové filtry, jejichž úkolem je oddělení tuků od absorbované páry. Chci levně nakoupit Bližší detaily.


Poslední zákazník: , Seznam stránek na téma nábytek. Vylepši si domov stylovým nábytkem JENA. Největší výběr sedaček skladem v ČR. Nakupuj online a vyzvedni zdarma - odběrných míst v ČR. Pouze chybí tukový filtr.


Postupem času začala expandovat do zahraničí a dnes má své zákazníky ve více než zemích Evropy. Nabízí výkonové stupně, ovládá se pomocí posuvného ovládání. Kuchyně vyrábíme na míru, žádný atyp pro nás není problém. Výrobě kuchyní se věnujeme přes let, jsou naší vlajkovou lodí.


Libovolný způsob platby. Vše přizpůsobujeme tak, abychom vyhověli Vašim požadavkům. Na výběr máte několik možností platby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky