pátek 27. října 2017

Dětské pončo ručník

Dětské pončo ocení snad každé dítě. V této kategorii nabízíme dětské plážové osušky pro letní dny, ale i běžné osušky a ručníky do koupelny, vždy ve 1 bavlně s různou gramáží materiálu. V této sekci najdete ale také malé ručníky, které jsou ideální do školy či školky. Vše s oblíbenými dětskými motivy jako na dětském povlečení.


Kouzlo změny čas od času láká každého z nás.

Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků. Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu. Do školky nebo jen tak do koupelny - nový ručník s Bleskem McQueenem! Každý kluk jistě ocení tohoto skvělého a hlavně rychlého červeného sporťáka na svém ručníčku.


Kategorie doplňků k dětskému oblečení Osušky obsahuje rozmanité ručníky a osušky pro holky či pro kluky. Plážová osuška, dětské pončo Hodný Dinosaurus 60x1cm. Dětská osuška Tlapková Patrola je v modré barvě, červená kapuce.

Pončo Paw Patrol micro. Dětský ručník KIDS oranžový 30xcm. BIO bavlněné froté pončo s kapucí, které má výšivku v dolní části ponča. Vyrobeno je z mimořádně kvalitního materiálu, který zaručuje vyjímečnou a extrémní savost. Prožít příjemnou koupel, a poté bezvadný pocit zničit drápavou osuškou nebo na dotek nepříjemným županem, tudy cesta nevede.


Kvalitní bavlněné dětské pončo – osuška s kapucí. Osuška je vyrobena ze 1 bavlny - froté s vyšší. Popis: Krabíková osuška přes hlavu, uni velikost, super do let. Jerry Fabrics Froté dětské pončo s kapucí Minnie růžová 50x115. FARO Osuška licenční 70x14.


Ochrana osobních údajů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Potisk ponča je laděn do jemně modré, ledové barvy. Samozřejmostí jsou kvalitní materiály i výběr z barev a motivů.


V naší nabídce najdete ručníky a osušky pro dívky i chlapce.

Je velice skladné a rychleschnoucí díky svému složení. Stylové pončo vaší ratolest ochrání před ostrým sluníčkem u vody. Teď v zimě mě k ušití „plážového ponča“ nepřiměl svěží mořský vítr, ale průvan u bazénu. Lze ho obléknout pro zahřátí po plavání. Má snadné zapínání na stranách a kapuci pro rychlejší vysušení vlasů.


Vhodné pro děti od měsíců. Dodáván v praktickém cestovním balení. Níže nákres, vidíte velikost prostřihu i rozmístění patentek. Velikost ručníku nejlépe zjistíte, pokud jej.


Mají vaše děti vlastní ručník nebo osušku? Pak je na čase pořídit jim svou vlastní. Mrkněte na naší nabídku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky