středa 25. října 2017

Výčepní zařízení brno

Brno vám nabízí pivotéku, výčepní zařízení , pivní kosmetiku a další zajímavý pivní sortiment. Půjčovna výčepního zařízení Brno. Nově nás najdete na adrese Merhautova 9 Brno , kde máme sanitační a servisní centrum. Provozovatelem internetového obchodu Obchod Svět-piva.


Objednávejte zde, či na tel.

Nájdite servisní pobočku, která je k vám nejblíže. V současnosti není výčepní zařízení a výčepní technika samozřejmostí jen v každé hospodě, ale spousta pivařů a pivních nadšenců má i své vlastní výčepní zařízení doma. Prodejna Žilkova Brno - Řečkovice, tel. Pronájem výčepního zařízení Sinop A. Daňové poradenství v Brně. Vítejte, právě jste se ocitli na www stránkách daňového poradce Ing.


Luďka Palána, sídlícího v Brně, který se již osmnáctým rokem stará, aby jeho zákazníci neměli starosti s daněmi a vším tím okolo. Už nevyužijí plně funkční vhodné na domácí i velké akce jako koncerty , zábavy atd.

Výčep má i vestavěný kompresor ale někde produkovalo těsnění tak je odpojen a používal jsem s externím kompresorem který je v ceně. Výčepní technologie, Výčepní plyny, chladící vitríny. Pouze osobní převzetí na Praze 5. Prodávám z důvodu nevyužití. Jak vybrat výčepní zařízení podle způsobu použití?


Využití najde kromě hospůdek a restaurací taky na zábavách, podnikových a soukromých akcích a party nebo oslavách, na chatě či chalupě. Vítejte na stránkách ELPO Gastrotechnika projektování, realizace a konzultační činnost v oboru gastronomické techniky. Firma ELPO Gastrotechnika s. Brno je rodinnou firmou s dlouholetou zkušeností v oboru gastronomie - dodáváme a realizujeme vybavení pro gastronomii, výdejny minutkové kuchyně, hotely, velkokuchyně, restaurace, pizzerie a výdejny stravy v zařízeních.


S námi nemusíte brát ohled na čas! Jsme tu pro vás NON STOP hodin denně. Potřebujete-li se cokoliv zeptat, potřebujete-li s čímkoliv poradit, chcete-li poptat naše služby nebo nás jen tak pozdravit, bude nám potěšením navázat s vámi kontakt.


Provádíme záruční i pozáruční opravy výčepních zařízení dílensky i na místě u zákazníka. Servis výčepního zařízení. Samozřejmostí je zapůjčování výčepního zařízení - zajištění mobility po dobu opravy.


Zajistíme repasování chladičů, výčepních stojanů včetně kohoutů a ostatních armatur.

Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových výčepní zařízení , které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Navštivte naši kamenou pivní prodejnu, ve které naleznete široký soriment lahvového i sudového piva a kvalitní česká výčepní zařízení značky Lindr. Před naší prodejnou pohodlně zaparkujete díky vlastnímu vyhrazenému parkovišty, případně můžete využít rozlehlého stání před supermarketem Billa. Provozujeme internetový obchod chladicí a výčepní techniky a příslušenství.


Dodáváme chlazení na pivo, pivní chladiče, mobilní chlazení, výčepní zařízení , výrobníky sodové vody, pivní kufry, párty pípy, výčepní stojany a výčepy piva. Jsme Vaše půjčovna nářadí pro Brno a okolí. ADMIRA NÁŘADÍ - půjčovna nářadí Brno. Prodej, servis a půjčovna nářadí a kotvící techniky pro jednotlivce, malé, střední i velké firmy, včetně profesionálního poradenství. Veškeré zboží je určeno pro český trh.


Při nákupu Vám pomůže podrobný popis a fotodokumentace produktů. Pokud potřebujete poradit s výběrem, nebo máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás na telefonních číslech uvedených u jednotlivých. Nabízíme Vám výrobky vybraných značek za skvělé ceny.


Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu. Více než let se specializujeme na prodej a servis zařízení pro gastronomické provozy – do cukráren dodáváme zmrzlinové stroje, do kaváren profesionální kávovary a pro restaurace a bary výčepní zařízení nebo evidenční systémy. Fima JASO-DISTRIBUTOR je již po dlouhá léta Vašim pomocníkem při Vašich rodinných oslavách, letních grilováních a různých společenských akcích.


Rezervovat výčepní zařízení si můžete na tel. Podpultové mokré chlazení piva. Nadpultové suché pivní chlazení. Příslušenství k výčepním stojanům. Zapůjčení a pronájeNaše firma nabízí zapůjčení výčepních zařízení.


Tyto výčepní zařízení jsou určeny pro menší akce typu oslava narozenin,grilování atd. Domácí výčepní zařízení slouží pro profesionální chlazení piva, dochlazování a jeho stáčení v domácím prostředí. Nejoblíbenější nápoj v České republice chutná nejlépe vychlazený na ideální teplotu a čepovaný.


Toho docílíte jen s výčepním zařízením, které ale rozhodně není nedostupnou záležitostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky