pondělí 16. října 2017

Nádoba na domácí limonádu

Skleněná nádoba Kilner na domácí limonádu s praktickým kohoutkem pro pohodlné rozlévání. Nádoby na limonádu jsou ideálním společníkem na zahradní party, oslavy nebo svatby. Hosté se obslouží sami a vy budete mít čas užít si příjemné chvíle s ostatními. Připravte vynikající domácí limonádu s ovocem a bavte se!


Oloupejte okurku a nakrájejte na menší kostky, které důkladně rozmixujte na pyré. Do takto připravené směsi přilijte l sodovky a nechte asi minut v lednici odpočinout.

Před podáváním přelijte přes sítko, přidejte limetkovou šťávu a oslaďte třtinovým cukrem. Servírujte s ledem a kolečkem okurky s limetkou. Máte chuť na poctivou domácí limonádu ? Není nad to užít si báječné osvěžení díky kombinaci vody a pravého ovoce.


Jenže k výrobě takové limonády potřebujete hned několik věcí. Jistě se neobejdete bez osvědčeného a chutného receptu, kvalitních surovin a spoustou času a trpělivosti, při vaření sirupu. Na vodu s citronem, na džus, ale i na výbornou domácí limonádu , punč či snad dokonce sangrii.


Tento barel využijete nejen v sezoně zahradních večírků a grilovaček, ale i doma, kde vám bude neustále připomínat, že je třeba dodržovat pitný režim.

V jakémkoliv slova smyslu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Džbán na nápoje s víčkem nádoba s kohoutkem doza na vino cactus 8l. Je perfektní na domácí limonády, vodu i míchané nápoje. Džbán má z vrchní části víčko a ve spodní části vypo. Ideálne na rodinné posedenia či počas horúcich.


Skleněné nádoby od společnosti Kilner, nádoby na domácí limonádu , džbánky s rukojetí, zavařovací sklenice, sklenice na domácí sirupy a další. Libbey - Nádoba na domácí limonádu , objem litrů. Elegantní skleněný džbán s kohoutem o objemu 7l. Určen pro dávkování a skladování domácích limonád.


Sklenice na limonády má výšku 375mm a šířky 172mm. Výrobce elegantního skla pro špičkové gastronomické. Džbán je ideální na vodu, džusy, domácí limonády, ledový čaj, ale díky krásnému vzhledu ho můžete použít i jako vázu na květiny. Nádoba na limonádu z recyklovaného skla Ego Dekor Authentic 1l e-shop.


V nabídce máme i nádoby na limonády Kilner - soudky s kohoutkem, které jsou ideální na zahradní párty nebo oslavy. Nádoba na nápoje s kohoutkem Authentic 6l je ideálním společníkem na zahradní party, různé oslavy nebo svatbu.

Tato nádoba je vhodná na jakoukoliv domácí limonádu , tato nádoba se hodí na zahradní svatební párty nebo do sladkého koutku. Objem nádoby činí litrů. Horké letní dny nás nutí dodržovat pravidelný pitný režim více než kdy jindy.


Domácí limonády Vám tuto povinnost zpříjemní a zároveň Vás skvěle osvěží! Co třeba domácí bezinková limonádu z květů, okurková limonáda, zázvorová limonáda nebo levandulová limonáda? Libbey Farmhouse - Nádoba na domácí limonádu , litrů. EUR 4EUR bez DPH 5EUR 4EUR bez DPH.


Britská značka KILNER nabízí široký sortiment skleněných nádob na limonády s kohoutkem (nebo třeba na silnější Sangrii), stylových sklenic s uchem a třeba i lahví s klipem. A to všechno v ikonickem retro designu, kterému nejde odolat! Buďte v létě cool a podávejte nápoje v praktické skleněné nádobě s kohoutkem, se kterou bude i obyčejná rodinná grilovačka vypadat světově!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky