čtvrtek 26. října 2017

Skládací regály

Doplňky Pomocí doplňků lze snadno a rychle smontovat regálové systémy přesně podle Vašich představ. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.


Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Více informací naleznete v Prohlášení o ochraně so.

Další výhodou těchto regálů je jednoduchá montáž a libovolné rozmístění polic. Pro lepší stabilitu je vhodné umístit alespoň jednu polici v blízkosti podlahy. Sú plne prispôsobiteľné a schopné splniť všetky Vaše skladovacie potreby.


Ponúkame kovové regály s HDF policou do pivnice, priemyselné regály a regály do práce, či kancelárie. Vyberiete si presne taký, aký Vám pasuje. Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Ke každému výrobku dodáváme vruty do dřeva a návod montáže.


Police a regálové police koupit o objednat u OBI. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Kovové regály s kovovými policemi a kovové regály s dřevotřískovými policemi. To je naše silná stránka. S pomocí regálů vyřešíte hravě nedostatek volných prostor.


Nabízíme regály do prodejen, domácností využijte náš konfigurátor regálů. Sestavte si regálový systém podle vašich potřeb na eu- regaly. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Levné policové skladové kovové regály seženete na ABstore. Jejich plusy jsou jednoduchá montáž bez použití šroubů, kvalitní zpracování i spolehlivé dřevotřískové police, které Vás ohromí svou nosností. Kromě regálů do skladů nabízíme také drátěné nebo dřevěné regály , které jsou vhodné zejména do interiérů a kanceláří. Pokud hledáte optimální řešení skladování v archívu, vyberte si ze sekce Archivační regály na šanony, ve které naleznete modely vhodné zejména pro skladování šanonů. Free Shipping Available.


Běžným řešením mnoha skladů jsou paletové regály , ty jsou určeny ke snadnému ukládání palet a jejich manipulaci. V logistických centrech je přehledná organizace paletovaného zboží prioritou a naše paletové systémy Vám tuto činnost usnadní. Paletové regály jsou konstruovány nejen pro standardizované Euro palety.


Provedení: Skládací regály VEGETABLE v provedení masiv jsou skvělou pomůckou při skladování potravin. Dřevěné bedýnky jsou prodyšné, takže v nich ovoce a zelenina vydrží déle svěží Tento regál je složen ze tří stohovatelných bedýnek. Spodní bedýnka je opatřena kolečky, takže i plný regál snadno přesunete do kuchyně, kde vám bude nápomocen při vaření.


Rudly a skládací vozíky.

Komponenty a příslušenství paletových regálů. Lakované regály sa vďaka svojmu vzhľadu dobre vynímajú v domácnostiach, predajniach a ďalších inetriéroch a exteriéroch, kde potrebujete tovar nielen uskladniť, ale tiež vystaviť. Regálové koše na tříděný odpa.


Rovnako oceníte ich odolnosť a dlhú životnosť. Zinkované regály sú vhodnejšie pre priemyselné využitie a zapadnú lepšie do prostredia skladov. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky