středa 4. října 2017

G21 paradiso big

G21 paradiso big

Creation of tasty snacks like banana chips, fruit rolls, meat jerky etc. Pro hrubou představu: kg masa nakrájeného na plátky zabere sušící plata, kg jablek zaplní všech šest plat. Paradiso Big is as easy as it gets. Obecně i na českém trhu platí, že průměrně mají sušičky v základu 5-plat.


G21 paradiso big

V případě potřeby je ve většině případů možné plata přikoupit, takže jich můžete. Díky šikovné sušící paletě, jejíž patra jsou výškově nastavitelná, pojme velké množství surovin. Ty se navíc k povrchu nelepí. Přístroj disponuje tichým provozem a kvalitním provedením, nechybí mu nastavení teploty, časovač ani automatické vypnutí.


Sušení se provádí prostřednictvím procesu, který využívá vzduch k dehydrataci ovoce. To si zanechává svoji chuť, texturu a vůni. W je v této cenové kategorii vysoko nad průměrem.


G21 paradiso big

Zpracování a použití kvalitních materiálů zase dodalo této sušičce tolik ceněnou spolehlivost a pohodlí při užívání. Doprajte si to najlepšie usušené ovocie, ktorého sa nikdy nepresýtite! Vďaka šikovnej sušiacej palete, ktorej pláty sú výškovo nastaviteľné, pojme veľké množstvo surovín, ktoré sa navyše neprilepia k povrchu. Existuje ještě silnější argument pro její koupi?


Potraviny absorbují teplo a následně uvolňují vlhkost v podobě vodní páry. Sušení je alternativou jiných druhů dlouhodobé konzervace, jako je např. Je velká nejen svým jménem, ale také výkonem, který ji se svými 5W řadí mezi špičku.


G21 paradiso big

Welcome to the of the Gbrand! Regardless of which particular way of healthy lifestyle you prefer, regular consumption of raw fruits and vegetables will without a doubt play a significant role in your daily eating routine, thanks to the high content of valuable enzymes, vitamins, minerals and other quality nutrients. Foods inside the dehydrator absorb the heat and release moisture in form of steam. A szárítás olyan eljáráson működik, amely a levegőt használja gyümölcs dehidratálásához.


Az megőrzi ízét, textúráját és illatát. Sušička má totiž množstvo nastaviteľných funkcií a programov. Napríklad mnohých poteší, že sa dá na nej sušiť v širokom rozmedzí teplôt. Taktiež je fajn, že v prípade potreby si viete.


Sušička ovocia GPARADISO BIG Sušička ovocia GPARADISO BIG sa používa na zníženie obsahu vody v potravinách rôzneho druhu, ako napríklad v ovocí, zelenine, bylinkách alebo hubách, aby sa tak predĺžila možná doba skladovania. Sušenie je alternatívou iných druhov dlhodobej konzervácie. Vo výbave má sušiacich plat.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Ovládání je proto velmi snadné a pohodlné. Díky použitému vylepšení ventilátoru technologií Silent Thing. Spracovanie a použitie kvalitných materiálov zase dodalo tejto sušičke na ovocie tak veľmi cenenú spoľahlivosť a pohodlie pri používaní.


Značkový zahradní gril s udírnou GBBQ big. Velmi oblíbený zahradní gril s udírnou německé značky G21. Známý také pod názvem „Lokomotiva“Ideální pro grilování, uzení, pečení, pomalé vaření ale i udržování teploty. Díky širokým možnostem použití se stal rychle jedním z nejoblíbenějších a. Sušička je velmi spolehlivá, a to díky použitým kvalitním materiálům a zpracování.


Jedná sa o bazárový tovar, výrobok bol použitý a potomvyčistený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky