středa 4. října 2017

Profesionální kávovary

Profesionální kávovary. Pro majitele restaurací a kaváren je pak vhodnou volbou pořízení profesionálního kávovaru. Ten si samozřejmě můžete pořídit i do vaší domácnosti a vařit si kávu jako profesionál.


Tato prvotní investice se vám mnohonásobně vrátí. A to nejen ušetřeným časem, ale hlavně kvalitním produktem.

Spolehlivé a kvalitní italské stroje na přípravu lahodné kávy jsou neodmyslitelnou součástí pro všechny restaurace, kavárny a také cukrárny. Domácí, kancelářské a profesionální kávovary. Patříte mezi opravdové milovníky kávy a pijete kávu klidně i víckrát než jednou denně?


Kvalitní profesionální kávovary , mlýnky na kávu, káva a příslušenství k její přípravě. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Můžeme se podívat na profesionální kávovary , s nimiž se setkáváme třeba v kavárnách.


Tlak v nich dosahuje barů.

To proto, že profesionální kávovary jsou vybaveny rotační pumpou, respektive čerpadlem, které zajišťuje konstantní tlak v celém vodovodním systému kávovaru. Během přípravy kávy se pak tento tlak. Mívají objemnější zásobníky vody, některé si také umí vodu samy dopustit a. Tato kategorie v sobě skýtá výsledný nápoj, kterému jen málokterý člověk nepodlehne.


Velmi dlouho trvalo než se stroj, který tuto pochutinu vyrábí dostal právě do naší nabídky, potažmo do Vaší restaurace, Vašeho baru či do Vaší domácnosti. Jedná se o další vývoj a rozšíření modelu Idea Cappuccino: tento přístroj je vybaven dvěma mlýnky a dvěma zásobníky na kávu, je tedy možné volit mezi dvěma různými druhy kávy. Hlavně tradičním způsobem přípravy espressa. V základu dostanete precizní sítka, ergonomické páky.


Výhodou je jednoduchost. Nezáleží na tom, jak vysoké máte nároky na přípravu kávy, vždy najdete inovativní kávovar Nespresso , který bude Vašim potřebám vyhovovat. Značka Lamanti se zrodila z vášně pro kávu, která je společná pro všechny naše zaměstnance. Cílem naší společnosti není pouze vývoj a distrubuce špičkových technologií, ale výsledek celého procesu, na jehož konci na Vás čeká perfektní chuť Vaší oblíbené kávy.


U nás najdete kvalitní profesionální kávovary , které jsou určeny nejen do kaváren, ale i do barů, restaurací a dalších podobných zařízení. Poradíme Vám s výběrem. Zkrátka pro jakýkoliv provoz, ve kterém je denní spotřeba kávy a vícenbsp;porcí.

Jsou to prostě profíci a vědí co dělají. Vždy odpoví a poradí Vám. Vyplatí se v každém případě počkat na odpověď a dodání zboží (které např. aktuálně nemají skladem). Objednal jsem si mimo jiné dva (nikoliv zrovna levné) tampery z exotického dřeva ovangkol a. Vaše firma je jedinečná stejně jako káva, kterou potřebujete.


Pro každého umíme navrhnout to správné řešení. Nabízíme Vám komplet ucelených služeb. Naší základní vizí a posláním je příprava kvalitního espressa s přihlédnutím k. Vyberte si svého miláčka.


Kávovar vám poskytneme na TEST zdarma. Jsou vhodné například do firem, kanceláří nebo kaváren, kde je denní spotřeba kávy nad porcí. V případě dotazů nás kontaktujte. Jsme schopni vytvořit individuální nabídku přesně pro Vás.


Kávové vybavení pdo JDE professional je zárukou kávy té nejvyšší kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky