středa 18. října 2017

Stojan na odevy

Věšák na šaty vybírejte podle barvy, materiálu nebo ceny na FAVI. Na výběr máte ze 1druhů! Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu krejčovské panny? Může být i pojízdný nebo teleskopický. Velice stabilní pojízdný stojan na oděvy je vyroben z chromniklové nerezové oceli.


Stojan na odevy

Síla materiálu ocelové konstrukce je cm. Detail produktu Do obchodu. Doprava zdarma Minimální záruka roky Právo na vrácení zboží do dnů – Všechno pro firmu. Tento praktický pojazdný stojan na odevy poskytne cenný priestor pre Vaše odevy v prádelni alebo v žehliarni. Pojazdný stojan na odevy zaručuje veľkú mobilitu vďaka štyrom plastovým otočným kolieskam, z nich je možné zaistiť.


Tento online-shop používá cookies pro dosažení optimálního zážitku z nakupování. Stojan na odevy strieborný pojazdný. Přitom dochází k ukládání například informací o relaci nebo jazykového nastavení na Vašem počítači. Věšiaky a stojany na každodenné použitie. Drevené, kovové, nerezové, plastové stojany a vešiaky vyberajte na FAVI.


Prehľadný výber stojanov na šperky, vešiakov na šaty alebo kabáty, stojany na dáždniky a ďalšie úložné systémy. Tento stojan bude skvělým pomocníkem pro domácnosti a kanceláře, kde není. Velice praktický stojan oceníte, když nemáte doma zrovna prostoru nazbyt. Jistě oceníte to, že má nastavitelnou délku. Používaním webovej stránky vyjadrujete súhlas s využívaním súborov cookies.


Tieto súbory sa používajú k zlepšeniu zobrazeniu webových stránok a nepredstavujú pre užívateľa žiadne riziko. Vyberte si z viac než 1produktov v kategórii stojany na kvety. Najlacnejšie od €. Online nákup #128717;️ z mnohých eshopov na jednom mieste. BIANO pre Vás monitoruje aktuálnu situáciu a uisťujeme sa, že ani jeden z našich 3obchodov nemá problém s kvalitou doručovania. Praktickým pomocníkem bez kterého si nedovede představit život bude tento stojan.


Nerezový stojan s nastavitelnou délkou a výškou je velice stabilní. Z každé strany lze ještě rozšířit závěsnou tyč. Majte prehľad o svojom oblečení a doplnkoch s našimi stojanmi kabáty, vešiakovými tyčami a vešiakovými stojanmi. Vďaka našim stojanmi na kabátmi a vešiakovými tyčami oblečenie ľahko usporiadate a získate voľné miesto. Na koncích, z chromovaných kovových trubek, jsou plastové uzávěry.


To zabraňuje tomu, aby se sklouzly směrem ven, a závěsy mohou být také zavěšeny na vnějším konci. Vzhledem k otočeným nosům jsou tu také visící závěsy bezpečně zavěšeny. Nemáte dostatek místa ve skříni? Pořiďte si stojan na oblečení.


Stojan na odevy

Máme dřevěné i kovové stojany na šaty, stačí si vybrat na JYSK. Samotný stojan ale přitom zabírá jen minimálně místa. DVOJITÝ NASTAVITELNÝ STOJAN NA ŠATY VĚŠÁK Velmi lehký a stabilní kovový stojan na oděvy s nastavitelnou výškou. K jeho výhodám patří to, že se dá nastavit výška a že je na kolečkách, takže se snadno přemisťuje.


Vhodný do práce, obchodu, kanceláře i domů! Zhotovený z kovové trubky o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky