středa 4. října 2017

Beko cs 234022

Beko cs 234022

Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Zapremina uredjaja je 2litara od cega je zapr. O hygienickou čistotu se postará antibakteriální úprava dveří. Vnitřek chladícího prostoru ukrývá skleněné police, dveřní přihrádky a praktickou zásuvku na ovoce a zeleninu. Mrazící prostor se skládá ze úložných boxů. Fill Your Cart With Color today!


Free Shipping Available. Dobro došli u svijet marke Beko , svjetske robne marke za kućanske aparate koja djeluje u više od 1zemalja. Pregledajte naš asortiman inovativnih proizvoda namijenjenih zdravijem življenju.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Cenově dostupná chladnička Beko , která zaujme především kvalitním dílenským zpracováním (dvířka z nerezu) a moderním designem. Vzhledem k celkovému čistému objemu 2litrů, za kterého 2litrů náleží části chladící a litrů části mrazící, se hodí do čtyřčlenných domácností. Chladnička je totiž vybavena antibakteriální ochranou. Skvělá je také nízká energetická náročnost a spolehlivý provoz. Quality Beko Fridge Spare Parts.


Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery! Do not connect your appliance to. At Beko , we understand the everyday needs people have.


Our aim is to make everyday life easier through our range of helpful products, so that you have more time to do the things you love. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Disponuje objemom chladničky 2litrov a objemom mrazničky, ktorá sa nachádza dole, litrov. Je vybavená užitočnou antibakteriálnou ochranou proti množeniu baktérii a plesní, čím ochráni Vaše potraviny. Hĺbka: 60cm Výška: 186cm. Ten je rozdelený do chladiacej časti s objemom 2litrov a mrazničky s objemom litrov. Medzi jej prednosti patrí najmä antibakteriálna ochrana, jednoduché ovládanie, silné vnútorné osvetlenie a skvelý mraziaci výkon.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky