pondělí 4. září 2017

Marmelada z hrusek

Recenze Přidat recenzi. Komentáře Přidat komentář. Také dělám podobně, jen navíc přidávám do dávky dl rumu nebo. Dobrá sladká marmeláda z hrušek. Po hruškové marmeládě rádi sáhneme při dokončování litých perníků či při plnění palačinek, pirožků a taštiček.


Obrané a oprané bezinky, vypeckované švestky a očištěné hrušky umeleme elektrickým či ručním strojkem na kaši. Přidáme cukr, vymačkanou šťávu z jednoho i více citronů, zamícháme a necháme proležet do druhého dne. Tyto výrobky obsahují pektiny získané z citrusových plodů a jablek, množství a kvalita pektinu není u všech značek stejná, je proto důležité pečlivě číst návod a dodržovat přesně váhy.


Hmotnost ovoce zpravidla platí pro vypeckované, oloupané a jádřinců zbavené druhy. Džem z hrušek,recept, návod na vaření,suroviny. Výborný džem z jahod a rebarbory. Marinovaný chřest s nivou si můžeme přidat k přírodním masům, může to být i pikantní předkrm.


Na hruškový džem budeme potřebovat asi čtyři kilogramy hrušek, přičemž kilogram z toho mohou být hrušky tuhé, neodleželé. Dále budeme přidávat cukr (jeden a půl kilogramu) a tři balíčky želírovacího prostředku, protože hrušky mají méně pektinu než jablka a hruškový džem by měl být tužší. Z hrušek se připravují povidla, marmelády, džemy, pyré, kompot a dají se i sušit jako křížaly. Starý rodinný recept na marmeládu z dýní, hrušek a švestek 16.


Dýně, švestky a hrušky – co mají společného? Spoustu věcí, například dozrávají na podzim, najdete je takřka na všech zahradách, mají spoustu vitaminů a dělají se z nich vynikající podzimní dobroty. Polévka z hovězí oháňky, to je symbol tradiční poc… Zadělávaná kapusta s bůčkePochutná si celá rodi… Vepřové na houbách s hráškeChutná a zdravá klas… pomazanky-recepty. Jak připravit lehký salát z nových brambor se.


Urodilo se vám hodně hrušek? Udělejte si z nich marmeládu, kompot či křížaly. S hruškami je to snad ještě horší než s jablky ohledně uskladnění. I když dodržíte polohu stopkou na.


Nato pa marmelado zližite na mesto, kjer se bo počasi ohlajala in počivala nekaj dni. Do hrnce vlijte červené víno, přidejte šťávu a kůru z citronu, me badyán, skořici a hřebíček. Kozarčke pokrijemo z odejo. Mezitím oloupejte hrušky, rozpulte je a. Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. Suroviny Cukr krupice, Hrušky, Ořechy vlašské, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.


Asi to jde, ale ten cerstvy je nejlepsi. Da se koupit v Delvite a ve vetsich obchodech. Kdyz ho koupite vic, da se uchovavat ve stejnem prostredi jako brambory. Ma vic aroma a navic ty male kosticky jsou krasne v marmelade videt.


Ted jsem ji delala zase z dvojite davky a pul kila hrusek jsem nahradila cerstvym ananasem. Hrusky povoli a rozvari. Džem z rakytníku a hrusek recepty, které budete milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky