čtvrtek 21. září 2017

Výčepní zařízení s kompresorem

Výčepní zařízení s kompresorem

Pivo je připraveno v thermobloku již 5–minut od zapnutí přístroje. Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.


Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči). Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.


Výčepní zařízení s kompresorem. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Existují výčepní zařízení s kompresorem a bez kompresoru.


Pokud vybíráte vhodné výčepní zařízení , je pro vás jednoznačně pohodlnější vybírat výčepní zařízení s kompresorem. Toto výčepní zařízení natlakuje připojený sud s tekutinou a díky tomu je tekutina poté chuťově velmi dobrá a má správnou teplotu. Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu.


V současnosti není výčepní zařízení a výčepní technika samozřejmostí jen v každé hospodě, ale spousta pivařů a pivních nadšenců má i své vlastní výčepní zařízení doma. Naše firma dodává kompletní sortiment výčepních zařízení české značky SINOP CB a. Německu, Rakousku, Švédsku, Švýcarsku a jiných zemí Evropské unie. Flexibilita ve výrobě a úpravách výčepních zařízení na míru. Nadstandardní výbava izolovanými chladicími bloky vyvinutými exkluzivně pro vybraná zařízení značky SINOP. Naše zařízení vyrábíme také v provedení s vestavěným vzduchovým kompresorem pro tlakování sudu.


Výčepní zařízení s kompresorem

Pokud výčepní zařízení nemá kompresor (chlazení se vzduchovým kompresorem mají ve svém názvu písmeno K), budete muset kromě tří uvedených komponent navíc pořídit ještě redukční ventil. Pokud si nevíte rady s výběrem, neváhejte se nás kdykoli zeptat. Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Sestava výčepní zařízení - stolové kontaktní pivní chlazení s vestavěným.


Používáním těchto stránek s tím vyjadřujete souhlas. Tento český výrobek malé rodinné firmy díky své kvalitě a nasloucháním požadavků od zákazníků, brzy vyrostl na předního dodavatele výčepní techniky. Vycepni zarizeni - ANTA MK- s kompresorem. Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Přenosné výčepní zařízení tzv.


Výčepní zařízení s kompresorem

Porovnání cen bazar vycepni zarizeni s kompresorem , srovnání cen bazar vycepni zarizeni s kompresorem na portálu HLEDEJCENY. Prodám výčepní (stáčecí) zařízení ETA xr minipub s chlazením. Hledáte kvalitní výčepní zařízení s dodáním až do domu? Z naší nabídky si určitě vyberete. Pestrý sortiment zahrnuje menší chlazení na domácí využití i velkokapacitní zařízení pro komerční provozy.


Kromě prodeje poskytujeme také servis a poradenství, takže se na nás můžete obrátit s. Profesionální pivní chlazení určené ke stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí a pro menší společnosti a party. V této sekci naleznete kompletní narážecí sety pro výčepní zařízení (chladič) s vestavěným vzduchovým kompresorem. Už nevyužijí plně funkční vhodné na domácí i velké akce jako koncerty , zábavy atd.


Výčepní zařízení s kompresorem

Pro ten pravý požitek z točeného piva už nemusíte chodit do hospody. Dopřávejte si soukromé oslavy na profesionální úrovni pravidelně! Dva kohouty Vám dovolí čepovat dva perfektně vychlazené nápoje naráz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky