úterý 26. září 2017

Portské víno sandeman

Je bohaté a robustní, se zvláštní hloubkou a odstínem chuti. Our fresh and rich young Rubies, Tawnies and White Portos. The fruit of youth and finesse of age, perfectly balanced. Aged in woo recommended for special purposes and guests.


Sandeman Porto Classic. The King of all Portos can only be born from an exceptional harvest.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jeho chuť je bohatá a robustní se zvláštní hloubkou a odstínem. Podává se chlazené jako aperitiv nebo při pokojové teplotě jako digestiv. Jeho nezameniteľná temná farba rubínu, vôňa sušeného ovocia, sliviek, dreva a chuť sladkých malín ho robí neodolateľným. Po fermentaci je uloženo v nádržích vyrobených z betonu nebo nerezové oceli, aby se zabránilo oxidačnímu zrání a zachovala se jeho sytě červená barva.


Je suché, ale přitom si udržuje svoji přírodní sladkou chuť, a tak je samotné, s ledem anebo jako koktejl s tonikem a plátkem citronu vždy zaručeně skvělá volba. Besides Port and Sherry wines, it also produces Brandy and Madeira wine. Aróma je plná a bohatá a nápoj je veľmi dobre vyvážený.


Tradične sa podáva k smotanovým syrom s výraznou chuťou a dobre sa hodí k čokoládovým dezertom, jahodám alebo bobuľovému ovociu a ovocným koláčom.

Prodej vína Porto ihned v centru Praha v domě U Topičů, Národní číslo dobrá cena čeká na vás. Povráva sa, že admirál Nelson popíjal pred bitkou pri Trafalgare portské a námačal si do pohára prst, aby mohol lepšie listovať v dokumentoch a mapách. Své jméno získalo podle města Porto - m. Další slevy červeného vína na Kupi.


Tento web používa súbory cookie. Hodnocení produktu: (). Jemné portské bílé víno se vyrábí z bílých hroznů, jehož základní odrůdy představuje Malvasia Fina a Codega.


Ruby – Toto syté portské červené víno je vínem plným a bohatým na plody. Portské bílé se podává zejména jako aperitiv. Vitajte, v e-shope vinotéky IN MEDIO. Chlazené či s ledem je ideální jako aperitiv, chutná i jako long drink např. Get quotes from great handymen!


Toto jantarově zbarvené víno vyzrává pozvolna v malých dubových sudech. Víno sladkej chuti, bohaté, zaokrúhlené a hladké na podnebí s pridaným alkoholom. Obsahuje alkoholu. Ohromujúca škála štýlov a vlastných charakteristík každého portského od intenzívnych ovocných zážitkov až po zložité a vznešené Vintage z neho robí kráľa vín. Výroba portského vína je založena na tradičních postupech včetně zastavení fermentace vinného moštu přídavkem vinné pálenky - Aguardente.


Free Shipping Available. Pochází ze severních částí Portugalska, oblast Douro, jméno je získáno dle portugalského města Porto.

Prinášame vám inšpiráciu na jedinečný darček, ktorým určite zaujmete. Každá naša fľaša je jedinečná a originálna. Naším cieľom je nájsť ročník vína, ktorý potrebujete.


Je vynikajúce ako chladený aperitív alebo digestív.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky