úterý 26. září 2017

Kartonové boxy

Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy , obaly a krabičky. Zakázková výroba krabic. Nabízíme kartonové boxy s klopamy i bez nich nebo s víky přímo na míru. Na našom e-shope si môžete vybrať z mnohých druhov kartónových boxov. Päťvrstvové boxy sú najpredávanejšie, ak ale potrebujete vyššiu pevnosť, či vyššiu nosnosť, odporúčame Vám sedemvrstvový kartónový box.


Pre všetky veľkosti boxov, ktoré nie sú vybavené klopami, ponúkame kartónová veka.

Sme výrobca kartónových obalov, preto nájdete u nás naozaj obal na každý tovar. A ak ho nenájdete, vyrobíme ho pre vás na mieru. Vyrábame individuálne výsekové formy a obal tak vieme prispôsobiť tovaru. Barevné, hravé úložiště, které vám pomůže uspořádat věci na chodbě, v ložnici a na psacím stole. Krabice v různých tvarech a velikostech usnadňují uspořádání velkých a malých věcí.


Objednajte online krabice na výslužky, koláče a torty, na víno, sťahovanie, expedície. Výroba kvalitných obalov z vlnitej lepenky, kartónových a darčekových škatúľ, obalov na víno, lepiacich pások, fólií, tašiek a fixačných prostriedkov za prijateľné ceny. Skladovacie boxy nákup a rezervácia v OBI.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Dřevěné, kartonové nebo plechové. V romanticky laděném interiéru v provance stylu vyniknou plechové boxy s potiskem květů nebo motivů Paříže. Do vintage a retro bydlení padnou skvěle dřevěné boxy ve stylu opotřebovaných bedýnek na ovoce nebo.


Přepravní boxy Přepravní boxy patří mezi velmi odolné obaly s vysokou pevností. Mezi hlavní produkty kartonáže patří krabice a obaly z vlnitých a hladkých lepenek, které jsou nejrozšířenějšími obaly na bázi papíru. Využití kartonových obalů je velice široké. Covid-- odesílání objednávek v ČR Opatření a nouzový stav v ČR má na fungování eshopu krabicenavinyly.


Really Useful Boxy 35l XL jsou na cestě Další várka velkých boxů pro skladování LP (či použití pro přímý prodej) je na cestě. Bez potlače štandardne dostupné zo skladových zásob. S potlačou individuálnej grafiky jednej až štyroch farieb. Archivační boxy a krabice jsou zdrojem úspory nákladů a místa a dá se s nimi lehce manipulovat. Zobrazit všechny kategorie.


Nejprodávanější produkty. Kč 1Kč bez DPH Donau Stojan na časopisy Alepenka. Vybírejte si Úložné boxy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Free Shipping Available.

Rozměrné kartonové boxy z 5vrstvé lepenky pro přepravu zboží na paletě. Nakupte přepravní krabice a boxy s množstevní slevou až. Podľa hrúbky krabice sa líšia jej zaťaženie a funkčnosť. Kartónové boxy , E-VINO.


Krabice so silnejšou stenou znesú vyššiu záťaž a sú vhodné pre balenie objemných vecí. Typické sú boxy alebo halfboxy, ktoré sú opatrené vekami. Vyrobeny z kvalitní pětivrstvé nebo sedmivrstvé vlnité lepenky. Vhodné i pro exportní balení. Papierové krabice a boxy sú špeciálne vyrobené pre rôzne účely použitia a typy výrobkov ako sú normované kartóny v exaktných formátoch (A A A5), poštové obaly či dlhé, ploché, výškovo nastaviteľné, paletovatelné krabice a iné.


O NÁS KONTAKTY DOPRAVA a PLATBY NÁHRADNÍ PLNĚNÍ EET. Použite boxy a organizéry do políc, zásuviek alebo šuplíkov a uvidíte, že Váš priestor bude pôsobiť čisto a upratane. Vyberte si napríklad úložný vak pod posteľ, plastové boxy , papierové krabice, truhlice, prútené koše, organizéry na spodné prádlo alebo ošatky.


Veľké aj malé boxy nájdete na FAVI. Skvele nimi môžete doplniť aj váš súčasný nábytok. Dostať ich v rôznych štýloch, farbách a sú z rôznych materiálov, takže získate jednoduchý a funkčný výrobok, do ktorého ukryjete všetko, čo nechcete mať na očiach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky