čtvrtek 14. září 2017

Nástěnné hodiny digitální

Prakticky všechny nástěnné digitální hodiny vám sdělí více informací než pouhý čas. Zjistit můžete datum, teplotu v místnosti nebo vlhkost. Digitální nástěnné hodiny. V kuchyni, v obýváku ani v pracovně by neměly chybět nástěnné hodiny. Dodávají místnosti styl a – překvapivě – nám ukazují přesný čas.


Nástěnné hodiny digitální

To ale neznamená, že musí být obyčejné. V nabídce nástěnných hodin najdete klasické analogové modely, ale také moderní digitální hodiny i kyvadlové hodiny - pendlovky. Velký displej, přehledná čísla. Nástěnné hodiny můžete nakupovat rychle, jednoduše a bez registrace!


Zboží je expedováno v pracovních dnech během hodin od Vaší. Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě.


Nástěnné hodiny digitální

Designové nástěnné hodiny JUNGLE – FENICO od značky My Best Home s motivem listů monstery a plameňáka jsou poháněny tichým quartzovým strojkem. Monstera, jejíž listy jsou na hodinách zobrazeny, je stále velmi oblíbenou pokojovou rostlinou. Recenze a hodnocení hodin na stěnu.


Mahagonové nástěnné kyvadlové hodiny THESEUS cm. Klasické hodiny Theseus Mahagon nejsou jen okrasným prvkem do retro nebo venkovsky zařízených bytů a domů, jsou také plně funkční replikou kyvadlových hodin, která vás svým vzhledem ohromí! Dobrý den, tyto designové kovové hodiny mají průměr cm. Součástí balení je i trafo na napájení.


Nástěnné hodiny digitální

Velké nástěnné hodiny digitální řízené DCF- 410×270×mm Velké a přehledné DCF nástěnné hodiny se hodí do prostorných kanceláří, přijímacích hal, recepcí hotelů, do skladů a nebo do dílen. Detail produktu Do obchodu. Krásné hodiny vám budou dělat radost každý den! Hodiny máte denně na očích, vybírejte srdcem. Kulaté, hranaté, asymetrické, z vinylové desky, koupelnové, kuchyňské hodiny , dětské hodiny , hodiny do ložnice nebo obývacího pokoje, s klasickým ciferníkem nebo digitální hodiny a to není zdaleka vše.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Interiérové digitální hodiny MOBATIME vynikají kvalitou zpracování, spolehlivostí a dlouhou životností. Vteřinová ručička zajišťuje zobrazení přesného času. Základní rozdělení je na analogové a digitální hodiny. Velké ručičkové nástěnné hodiny se do vašeho interiéru nehodí?


Nástěnné hodiny digitální

Dáváte přednost digitálním hodinám před klasickými ručičkovými? Pak jste u nás na správném místě! Máme pro vás pestrou nabídku digitálních hodin. Když se podíváme na hodiny , vidíme víc než jen čas. Ať už to jsou velké nástěnné hodiny ve vaší kuchyni nebo budík na nočním stolku, oba typy vkusně doplňují váš domov a odrážejí váš styl.


A jakmile dostanete chuť na změnu, koupě nových hodin je snadná a cenově dostupná. Provoz internetového obchodu nastenne- hodiny. Jedná se o první e-shop v ČR specializovaný na designové hodiny.


V našem sortimentu naleznete nástěnné hodiny , kyvadlové hodiny , stolní hodiny i kukačky. Postupně jsme do nabídky zařadili také designové věšáky a vybrané designové doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky