úterý 26. září 2017

Gorenje elektrický sporák

Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby. U retro sporáků design Classico. Elektrický sporák - sklokeramický EC52CLI.


Klenutý tvar inspirovaný tradičními českými kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduchu plynule cirkulovat prostorem trouby, čímž dosáhnete křupavé kůrky se šťavnatým středem při pečení i grilování. W, Vpravo vpredu: HiLight varná zóna ø 14. Ať už si vyberete elektrický sporák Gorenje z řady Classico nebo Optimal, výsledkem bude vždy skvělý kulinářský výsledek.

Získá si vás elektrický sporák Gorenje retro provedením, nebo dáváte přednost modernímu vzhledu? Je to na vás, na výběr máte oboje. V nabídce nechybí ani indukční.


GORENJE EC52CLI - slonová kost Multifunkční elektrický sporák Gorenje v krásném retro provedení. Nabízí výjimečnou kvalitu a dokonalé designové zpracování. Rúra, ktorá je teraz ešte priestrannejšia, má oválny tvar, ktorý napodobňuje tradičné pece na drevo. To umožňuje optimálnu cirkuláciu vzduchu okolo pečeného jedla, aby bolo jemné a šťavnaté zvnútra a úžasne chrumkavé zvonka.


Order Your Gorenje Spare Parts Online Now. Stock and Ready to Ship.

Quality Gorenje Accessories. Zväčšený objem rúry (až do litrov) umožňuje prípravu väčšieho množstva jedla naraz. Optimalizovaný prúd vzduchu cirkuluje vo vnútri rúry úplne voľne a vďaka veľkému objemu BigSpace zvládnu sporáky Gorenje bez problémov upiecť aj veľkú morku. Sklokeramická varná platňa má HiLight varné zóny s rôznym priemerom a výkonom. Varné zóny sú vybavené indikátorom zvyškového tepla.


Využiteľný objem rúry dosahuje l. Dvierka rúry disponujú dvojitým sklom, reflexnou vrstvou a tlmeným. Sporák elektrický Sporák indukčn. Skladem na prodejně ks v Mikulově dnes. Pozrite sa na elektrické sporáky s dlhoročnou tradíciou. Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva.


Udržování čistoty v troubě bude snadné s funkcí AquaClean a větší bezpečí při pečení zajistí dvířka CoolDoor. Oceníte jistě i možnost. Water systém urýchli čistenie rúry, ktoré prebieha takmer samo. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kombinovaný sporák elektrický GORENJE KCLI.

Klasické analogové hodiny s elektronickou funkcí časového programování, funkcí. HomeMade tvar trouby je vytvořen podle. Klenutý tvar inšpirovaný tradičnou slovenskou pecou na drevo, umožňuje horúcemu vzduchu plynule cirkulovať priestorom rúry, čím dosiahnete chrumkavej kôrky so šťavnatým stredom pri pečení aj grilovaní.


Jde o nejoblíbenější typ. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Horký vzduch Indukční sporák s multifunkční troubou zaujme energeticky úspornou třídou, přehledným dotykovým ovládáním, objemem trouby až litrů a přednastavenými programy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky