úterý 12. září 2017

Mixer ponorný

Pokud se budete dívat po výrobcích, vždy dávejte přednost kvalitnějším výrobkům. To je například ponorný mixér braun, který vítězí v mnoha testech a soutěžích, ale dále tu jsou i výrobci jako Bosch, Tefal či Eta. Hlavice mixéru je opatřena čtyřmi břity v profesionální kvalitě a poháněna 7W. Má rýchlostí, ergonomicky tvarovanú rukoväť SoftTouch, čepeľ QuattroBlade so štyrmi britvami a bohaté príslušenstvo. Eta Rizzo je tyčový mixér s nerezovou tyčovou hl.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.

Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Tyčový mixér nebo také ponorný mixér. Základní tyčový mixér zpravidla zvládne drcení, sekání nebo mixování. Nachystá lahodný ovocný koktejl, omáčky, polévky, mnohé ponorné mixéry si poradí také s drcením ledu, sekáním masa, sýra, oříšků, cibule atd. Ergonomický tvar rukojeti s úpravou SoftTouch zajišťuje pohodlnou manipulaci.


Vyberajte si Mixéry a šľahače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Unikátní nástavec s ochranou proti vystřikování. Vyzkoušejte ponorný mixér značky Sencor, Kenwood či Braun.


Pro maximálně pohodlné vaření a pečení vyzkoušejte stolní mixéry značky Sencor.

K dostání jsou v mnoha barevných provedeních, takže si opravdu může vybrat každý. L, délka ramene 3mm. Nůž, zvon a hřídel z nerezu – délka hřídele 3mm. Ponorný ruční mixer PSP 960. Oddělitelný zvon a nůž – patentovaný systém Robot Coupe.


Pýši sa novou štíhlou a mäkkou rukoväťou. Rýchlo a jednoducho pomôže pri príprave omáčky, krémových polievok, smoothie, kaší, ale aj džemov a výživ. Hlavica mixéru je opatrená štyrmi britvami v profesionálnej kvalite. Stolní mixér je vhodný na přípravu smoothie, ovocných dření, koktejlů, zmrzlin, pomazánek, můžete s nimi mixovat, sekat, míchat atd. Chyba spodna cast ponorneho mixera, pri pade sa zlomil.


Pouzivali sme len ponorny mixer à ponorny slahac, ostatne casti su takmer nepouzivane. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Většinu zboží zasíláme okamžitě. V prípade Delimano Astoria ide o šikovného pomocníka vhodného na mixovanie, šľahanie a miešanie s odnímateľnou spodnou časťou z nehrdzavejúcej ocele. Ve stravovacích provozech je často nutné zpracovávat suroviny v nádobách, ve kterých se připravují (varné kotle, hrnce, mísy).


Zde můžeme výhodně použít ponorné mixery. MIXER PONORNÝ MP 4ULTRA C LED. Ruční ponorný mixér MP 4ULTRA C LED od francouzského výrobce ROBOT COUPE.

Vhodný pro provozy hromadného stravování - hotová jídla a intenzivní provoz, ideální pro množství do 1l. Nabízí konvektomaty, kávovary, fritézy, gastronádoby, chladící techniku a vše potřebné v gastronomii. Výkonný ponorný mixér v elegantním designu. Do ruky dobře padnoucí ergonomická rukojeť s jemným protiskluzovým povrchem. Podobné fráze na Sleviste.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma tyčový mixér. Ušetříte tak čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky