pondělí 4. září 2017

Regály do garáže

Klikněte ☝ a vyberte si z tisíců regálů skladem! V každé garáži je potřeba mít regál, kde budete odkládat důležité věci nejen k autu - různé kapaliny, mycí prostředky, nářadí. Máte málo místa v garáži?


U nás máte možnost si sestavit regál do garáže na míru v našem konfigurátoru. Pomohou vám vytvořit systém a pořádek ve vaší garáži i domácnosti.

Výhodou je možnost nastavení výšky polic, jednoduchá manipulace, široká variabilita. Základní rozměry vychází z pozinkovaných policových regálů UNIZINC. V této kategorii jsou regály , které jsou vhodné pro skladování materiálu v garáži. Kovové regály v pozinkované úpravě k uskladnění všeho možného.


Jsou zde i speciální regály s pracovní plochou, které se dají využít jako ponk. Máme zde i regály na pneumatiky a další. V garáží potřebujete místo pro uložení nejen autokosmetiky pro mytí a údržbu vozu, provozních kapalin, ale i nezbytných autopříslušenství.


Pokud vlastníte garáž, určitě se Vám už někdy stalo, že jste potřebovali někam uložit gumy na auto, kolo, nářadí nebo jiné předměty, ale nebylo kde, protože nebyl k dispozici dostatek úložného prostoru.

Lakované alebo pozink regály vhodné do garáže. Možnosť väčšieho zaťaženia. Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke. U těchto garážových regálů je možné větší zatížení.


Levné úložné regály regály za perfektní cenu. Vyberte si nový regál do garáže , do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin. Na všechny regály je prodloužená záruka let. SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného.


Plastové regály JUPITER jsou určeny k všestrannému použití. V každé garáži jsou potřeba úložné prostory, do kterých uskladníte nejenom všechny důležité věci pro váš vůz - autokosmetika, ale také nářadí, zahradní náčiní nebo sezónní věci. A právě policové regály jsou perfektním úložným prostorem, který vám zajistí dokonalý systém a pořádek. Abyste našli ty správné zasouvací kovové regály vhodné do garáže , které vyhovují Vašim potřebám, nabízíme komplexní škálu rozměrů a nosností.


Rozhodněte se sami, jaký široký, hluboký a vysoký regál si přejete. V garáží potrebujete miesto pre uloženie nielen autokozmetiky pre umývanie a údržbu vozidla, prevádzkových kvapalín, ale aj nevyhnutných autopríslušenstva. Kúpte si kvalitné kovové regály do garáže.

So správnym regálovým policovým systémom môžete využiť svoj priestor dokonale a bezpečne uložiť vybavenie pre záhradu, pivnicu či domácnosť, alebo osobné auto. Milí zákazníci, na zvýšený dopyt po regáloch a regálových systémoch reagujeme veľmi rýchlo. Aj naďalej ich zvládame expedovať dnes, ak si ich objednáte do 17:hod. Regál do dílny a garáže. V dolní části regálu budou pneumatiky na stojato, zbylé police slouží k uskladnění příslušenství k automobilu.


Vhodné do sklepa a do garáže. Máme varianty regálů jak pro klasické pneu (např. Octavia), tak i. Kovový, bezšroubový regál vhodný do garáže pro uložení rozměrnějších předmětů díky úložné ploše police 1x cm. V případě omezené výšky stropu můžete sestavit dva regály o výšce cm. HDF dřevěné police jsou pevnější, mají hladký, snadno udržovatelný povrch.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. Kovové policové regály do pivnice, do garáže , do skladu alebo do špajze existujú v množstve druhov. Kovové, drevené aj pozinkované regálové police – jednoducho všetko.


Naše policové regále sa ideálne hodia nielen do domácnosti, ale aj do priemyselných priestorov, skladov alebo do priestorov s veľkou výškou. Sú plne prispôsobiteľné a schopné splniť všetky Vaše skladovacie potreby. Ponúkame kovové regály s HDF policou do pivnice, priemyselné regály a regály do práce, či kancelárie.


Vyberiete si presne taký, aký Vám pasuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky