pátek 15. září 2017

Odstředivý odšťavňovač

Odstředivý odšťavňovač je vhodný pro získání šťávy z mrkve, červené řepy a další kořenové zeleniny. Z jablek, hrušek i citrusů (čím čerstvější a šťavnatější, tím lepší). Naopak se nehodí k odšťavňování listové zeleniny, bylinek a tropického ovoce. S moučnatými a přezrálými plody si poradí nejlépe odstředivý odšťavňovač. Peckovice (meruňky, broskve) a tropické ovoce (kiwi, mango) – jejich dužnina je většinou měkčí a tak čekejte spíše hustší kašovitou šťávu.


Doporučujeme s nimi spíš šetřit, zanášejí sítko. Ve větším množství je zvládne hlavně. Proto tento odstředivý odšťavňovač NEPATŘÍ k těm, který doporučujeme ve srovnání s nízkootáčkovými odšťavňovači, které mají kvalitu šťávy vynikající. Odšťavňovač , zvláště odstředivý , samozřejmě při otáčkách lehce vibruje. Je to běžné, není to žádná závada.


Může se stát, pokud ho necháte na lince, že bude postupně skákat směrem k okraji, až z něj třeba spadne. Má LCD displej a celkem rychlostních stupňů nabízejících volbu od tisíce až po tisíc otáček za minutu. Samotné síto pro oddělení šťávy od dřeně je vyrobeno z. Dvouhřídelový odšťavňovač má jistě vyšší výtěžnost než šnekový nebo odstředivý model (hlavně na kořenové a listové zelenině) – jak ale říkáme výše, není vždycky nejlepší volbou. Většině uživatelů vyhovuje šnekový odšťavňovač , i když je jeho výtěžnost o něco nižší.


Odstředivý odšťavňovač

V porovnání se šnekovými mají tyto odšťavňovače rychlejší otáčky a nižší výtěžnost šťávy. Obecně lze říci, že je vhodné vybrat si odstředivý odšťavňovač , pokud máte zájem především o získávání šťávy z pomerančů a jablek. Chcete-li získat šťávu z takových věcí, jako jsou byliny nebo listová zeleninu, tak je rozmělňovací šnekový odšťavňovač lepší volbou. Jak vybrat odšťavňovač ? Charakteristickým rysem odstředivky je rychlost. Tento přístroj využívá k odšťavnění otočné nože, které při několikatisícových otáčkách rozsekají suroviny na malé kousíčky.


Tyto kousíčky pak odstředivou silou přitlačí na síto a vylisuje je téměř do sucha. Průvodce odšťavňovači, recenze, výhody, nevýhody a výběr nejlepších odšťavňovačů. Kvalitní odšťavňovač vám připraví ze stejného množství suroviny výrazně více šťávy - až o jednu čtvrtinu. Snadno si pak spočítáte, že levná koupě se časem opět výrazně prodraží formou „drahého odpadu”. Z každé stokoruny vynaložené za kvalitní ovoce pak se špatným odšťavňovačem Kč doslova a do.


Odstředivý odšťavňovač

Pokud od odšťavňovače nepožadujete nadstandardní funkce, základní odstředivý odšťavňovač Sencor SJE 741SS pořídíte už za cenu nepřesahující tisícikorunu. Příznivá cena za dobré výsledky! Výkonný odstředivý odšťavňovač za dobrou cenu. Sage Nutri Juicer Cold.


Stav zboží Nov é, Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny, Objem nádoby na šťávu - l, Přík. Zatímco odstředivý přístroj suroviny při několikatisícových otáčkách přímo rozseká na tisíc kousků, které pak odstředivou silou vymrští na síto, šnekový nebo dvou hřídelový odšťavňovač suroviny rozmělní a přes síto vylisuje jako mlýnek. Sami teď můžete říct, který způsob odšťavnění je šetrnější. Odstředivý – Odstředivé odšťavňovače jsou vhodné především pro tradiční tuzemské ovoce, jako jsou jablka a hrušky, a taky pro citrusové plody.


Má vyšší výkon, pracuje při mnohem větších otáčkách a šťávu připraví. Vysokorychlostní odšťavňovač s litrovou nádobkou, velmi širokým plnícím otvorem (není potřeba moc krájet) a velmi účinnou odstředivkou, která ovocné zbytky zanechá téměř vysušené od šťávy. Dvě základní nastavení pro měkkou nebo pro tvrdou dužinu. Komerční odšťavňovače jsou považovány za průmyslový standard a najdete je na pultech Juiceerenomovaných ovocných a koktejlových barů po celém světě.


Jako nejvyšší třídu musíme představit odšťavňovač Nutrifaster N 45 který je celokovový a zaručuje tak přesné zpracování ovoce i zeleniny. Okamžité odstranění vlákniny umožňuje kontinuální. Díky svému 72mm širokému plnicímu otvoru ušetříte spoustu času.


Nemusíte se zdržovat zbytečným krájením ovoce, zvládne i celé plody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky