středa 20. září 2017

Indesit iwud 41252 c eco

Indesit iwud 41252 c eco

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. További információkért kattintson a következő. Má různých programů, mezi kterými najdete úsporné praní při ° C , speciální režim pro obuv nebo záclony. Buben o objemu litrů pohodlně pojme až kilogramy špinavého prádla.


C -os zóna programja jól jön majd az érzékeny színes ruhákhoz, a cipő programmal pedig a cipőit varázsolhatja tisztává. A programok részleteihez kattintson a Jellemzők fülre. A dob űrtartalma liter. Přečtěte si aktuální doporučení k nákupu. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából.


Vyperete v ní až 4kg prádla. Je vybavena programy praní vč. Tudjon meg többet az Indesit mosógépekről. Az Indesit mosógépek speciális technológiákat alkalmaznak, hogy tökéletes tisztaságot érjenek el minden típusú ruházathoz.


Mosógépek széles választékát kínáljuk, mind a nagy, mind a keskeny készülékek terén, teljes mosási kapacitásokkal kg-tól kg-ig. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Háztartási gépek akció!


Praní a sušení Potřebujete novou sušičku? Naše nejnovější produkty. Kč (e-shopy) Další od: Další pračky Indesit.


Pračka s předním plněním, Volně stojící pračka. Washing machine Indesit with Energy Saver option: allows to save up to on the 30° C cotton cycle. Guaranteed saving each wash. A végleges hitelkonstrukció kalkulálása a rendelés leadása után történik. Az Eco Time funkció automatikusan csökkenti a felhasznált víz és energia mennyiségét, így akár -os megtakarítást is elérhető.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Kompaktiška skalbimo mašina sunaudos mažiau vandens ir lengvai tilps Jūsų virtuvėje ar vonioje.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Potěší Vás nejen svými funkcemi, ale i řadou praktických programů pro snadné praní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky