pondělí 25. září 2017

Panvica na palacinky city cook

Na perfektnú prípravu je dôležitá predovšetkým kvalitná panvica , na ktorej sa cesto nepripáli. Banquet panvica na lievance je vybavená indukčným dnom , hodí sa tak na všetky typy sporákov. Vnútorný povrch je ošetrený nepriľnavou úpravou , čo iste oceníte pri umývaní riadu – cesto sa totiž nepripáli. Momentálne pomerne populárna séria City Cook a jej centimetrová panvica by sa rozmermi podobala na prvý model. Palacinková panvica sa vyrába s povrchom s prímesou titánu.


Je vyrobená z hliníka odolného voči poškriabaniu a nepriľnavého povrchu Quantanium s kamenným vzhľadom a mikrokryštálmi pre väčšiu odolnosť. To si zamilujete, pretože môžete smelo na varenie používať kovové náradie bez ostrých hrán. Vďaka tomu je také varenie na indukciu bezpečnejšie napr. Navyše jedlo sa na povrchu variča nepripaľujú, nebola jeho povrch je takmer studený. A pretože panvica neslúží iba ku vysmážaniu (výnimkou sú samozrejme určité typy panvíc, napríklad panvice na palacinky , grilovacie panvice alebo panvica na lievance) je vhodné, aby bola aj dostatočne hlboká.


Pri nákupe panvice sa nevyplatí príliš šetriť. Tento súhlas udeľujem na dobu 10. Za nevýhodu sa označuje nutnosť použiť riad vyrobený z magnetických materiálov. Porovnanie týchto dvoch panvíc je príkladom toho, že vyberať len na základe rozmerov nebude to správne. Je nižšia, oveľa ľahšia a líši sa už na prvý pohľad.


Vďaka kvalitnému materiálu Vám totiž panvica. Masívna panvica s indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele a prvotriednym keramickým antiadhéznym povrchom a nízkym okrajom vynikajúca na prípravu palaciniek. Tescoma Pánev na palačinky PRESTO ø cm. Určeno pro elektrické a plynové sporáky, vhodné do myčky.


Vyskúšajte palacinky na sladko i na slano aj slávne Crepes Suzette. V tejto panvici môžete vyskúšať aj flambovanie. Titánová panvica na palacinky ø 24cm s odnímateľnou rukoväťou.


Medená panvica s vnútornou vrstvou z nerezovej ocele a rukoväťou z nerezovej ocele. Keramická panvica na palacinky CHAMPAGNE cm. Wok panvica Tefal Character 28cm Indikátor teploty Wok panvica (cm) Tefal Character vlastný nový nepriľnavý povrch Titanium Pro.


De Buyer Oceľová panvica na palacinky Mineral B Element Ø cm. Mauviel M´ Cook panvica s nepriľnavým povrchom, cm. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Doručujeme aj počas víkendu. Palacinky môžete podávať s medom, džemom, citrónom, čokoládou či šľahačkou.


Panvica z nehrdzavejúcej ocele Wo. Panvy a pokrievky na indukciu i ostatné sporáky. Na sladkú palacinku aj šťavnatý steak potrebujete poriadnu panvičku. Samozrejmosťou je ponuka riadu na indukčné sporáky a všetky ostatné typy ohrevu.


Budete variť tým najmodernejším spôsobom! Je super vhodná na prípravu omáčok na cestoviny, robia sa v nej skvele aj palacinky , akurát človek musí vychytať stupeň teploty, aby fungovala tak, ako potrebuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky