středa 27. září 2017

Lindr pygmy 15 k

Guaranteed Best Price For Lindr Dispensers In The UK. Call Today For A Quote. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Free Shipping Available.


Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou náročnost a výborně vychlazené pivo. Kvalitně vychlazené pivo je. LINDR cooling technology is more efficient than its power input. All external construction is made from stainless steel to give a more clean and aesthetic look.


The materials used meet the highest requirements for hygiene standards and guarantee a long working life of this cooler. Ucelená řada profesionálních stolových chlazení na pivo, která jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení a čepování piva v domácnostech, na zahradních party, v barech a restauracích. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Výčepní zařízení a pivní chlazení Lindr - Pygmy.


Lindr PYGMY K najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Eligible for FREE UK Delivery.


Eveready 15W Pygmy Light Bulbs, Bayonet Cap BBC B22d 240v, Clear Sewing Machin. Visit and get free shirt or hoodie. Choose from thousands of tees and hoodies with cheapest price here.


Vhodné pre akcie okolo až osôb. Značka LINDR nabízí exkluzivní zboží nejlepší kvality. K výrobě byla použita kvalitní nerezivějící ocel, která je odrazem nejen funkčnosti, ale dodá i atraktivnímu vzhledu. Vodní výčepní zařízení pracuje na bázi vodní banky - do chladiče se napustí voda a chlazené nápoje prochází chladící. Je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání piva na zahradní slavnosti, chatě či chalupě.


Lindr pygmy 15 k

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je určen k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání piva v domácím prostředí. Svým výkonem je vhodný pro zahradní párty, trvalé domácí používání nebo jako mobilní výčep. Registrace Zapomenuté heslo.


Výčapné zariadenie je elektrické (220V) s chladením a vlastným kompresorom. Výborné zariadenie na párty. Výber a Vrátenie zálohy za výčapné zariadenie je vždy: 200€ v kamennej predajni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky