středa 27. září 2017

Bio exclusive tescoma

New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Available in different capacities. The pressure cooker is provided with cut-outs for safe use and solid handles.


Made of high-grade stainless steel, provided with solid handles, the threelayer sandwich bottom is suitable for all types of cooker gas, electric, vitro-ceramic and induction cookers- cut-outs for safe use, provided with a scale for easy measuring out of liquids. Opatřili jsme ho čtyřmi bezpečnostními pojistkami , díky kterým je jeho používání zcela bezpečné, a má luxusní povrchovou úpravu ve vysokém lesku. Ztratilo se vám víko, víčko či těsnění od produktů TESCOMA ? Praskla vám skleněná nádoba konvice?


Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online. Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům. Při používání si budu dávat pozor na plastové součástky rukojeti víka. Tlakový hrniec je vybavený poistkami pre bezpečné použitie a opatrený masívnymi rukoväťami. Tlakové hrnce disponují všemi moderními a bezpečnostními prvky.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Pracovní tlak v nádobě během vaření pří nízkém tlaku je bar.


Tlakový hrnec je vybaven pojistkami pro bezpečné použití a opatřen masivními rukojeťmi. Tescoma BIO EXCLUSIVE - 4L. Az edények prémium rozsdamentes acélból készültek, a három rétegű szendvics aljuknak köszönhetően minden főzőlapon használhatóak - gáz, elektromos, üvegkerámia és indukciós.


Lehetővé teszi a kis vagy nagy nyomáson történő főzést, tökéletes a gyors és környezetbarát ételek elkészítéséhez. Bio Exclusive univerzális fedéllel. Nastavitelný tlakový hrnec Sbíhají se vám sliny na šťavnaté dušené hovězí, podávané s brambory plné chuti nebo výtečnou nadýchanou rýží, nebo dáte přednost v mžiku připravené poctivé polévce ze zeleniny a kostí? Varenie v tlakovom hrnci výrazne urýchľuje prípravu jedál, šetrí energie a zdôrazňuje chuť použitých ingrediencií. Rated by users, average rating of 4. Každý den stovky novinek v nabídce.


Hrniec umožňuje varenie pri nízkom alebo vysokom tlaku a je ideálny pre rýchlu a súčasne šetrnú prípravu pokrmov. Je vybavený štyrmi bezpečnostnými poistkami, vďaka ktorým je jeho. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Tekintsd meg a termék információit. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Exclusive talpas üvegpohár ferde felső széllel, amely nagyon izgalmas és elegáns benyomást kelt Kiváló pezsgő és pezsgőbor fogyasztásához. Csodálatosan kiegészíti az ünnepi terítéket az asztalon és különlegessé teszi az esti beszélgetést a barátokkal.


Při přípravě dušeného hovězího, poctivého vývaru a spousty dalších vařených či dušených jídel již nemusíte trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Vyniká snadným a bezpečným otevíráním víka. Vaření v tlakovém hrnci výrazně urychluje přípravu jídel, šetří energie a zdůrazňuje chuť použitých ingrediencí. Navzdory tomu, z obavy ze složitého ovládání a bezpečnosti, v řadě domácností chybí nebo se v něm nevaří.


Bio exclusive tescoma

Skvělý pomocník do kuchyně umožňující rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů s maximální úsporou energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky