středa 20. září 2017

Postýlka scarlett bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů Postýlka scarlett. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Maminky vědí, že Postylka Scarlett stojí na eMiminu nejméně.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Postýlka má stahovací bočnici, rošt nastavitelný do třech výšek, vhodná pro matraci 1x cm. Po jednom dítěti, v rohu okousaná barva (viz detailní foto), nátěr se ale neloupe.


Popis: Prodám dětskou postýlku Baby Scarlett , používanou, v zachovalem stavu. V této kategorii naleznete nové zboží, které sloužilo k prezentaci firmy na výstavách a pod. Zboží není použité, ale je nanejvíš opakovaně smontované, nebo převážené. Na toto zboží již nelze poskytnout žádnou další slevu!


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Pro Vaše nejmenší nabízíme kvalitní a originální dětské postýlky Scarlett , které jsou jedinečné svým designem a funkčností. Pokud do rodiny očekáváte přírůstek, zajisté budete potřebovat výbavičku, a mezi to hlavní patří především bezpečná a kvalitní dětská postýlka.


Přístavná dětská postýlka 0-m Postýlka je nová včetně Bio kokosové matrace. U nás využita jen párkrát. K postýlce i matraci mám fakturu.


Oficiální stránky firmy Scarlett. Pokud si plánujete pořídit nový a především kvalitní dětský nábytek Scarlett za výhodné ceny v Čechách a na Slovensku, jistě si chcete vybírat z nepřeberného množství nábytku a doplňků s rychlým dodáním. Popis: Postýlka (polohovací rošt, stahovací bočnice), kolečka, matrace ( pohanka - kokos), chránič matrace, prosteradlo.


Inzerát Postýlka Scarlett s matrací. ProdáDĚTSKÁ POSTÝLKA scarlett -z kvalitního bukového dřeva. Povrchová úprava bezbarvým i barevným lakem vyhovuje Vyhlášce MZČR č. V nabídce je dokonce i dětská postýlka z buku Scarlett která se dá dokonce rozložil na válendu a je tudíž vhodná pro děti až do – ti let.


Určitě si u nás do postýlky pořiďte i kvalitní matraci nebo třeba přebalovací podložku, kterou můžete položit přes postýlku. Děti - Pristavna postylka bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám postýlku Scarlett pro holčičku v kompletu tak jak je na fotce.


Přidám deku a pošltář, 2x povlečení, 3x flanelové prostěradlo. Kolotoč Fisher Price - netočí, pouze hraje a svítí včetně ovladače. Stahovací bočnice, postýlka jde nastavit na polohy.


Internetový obchod SCARLETT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky