středa 20. září 2017

Silikonova podlozka

Zde se nacházíte: Heureka. Příloha 2: Reklamační řád 1. Tento reklamační řád se vydává v souladu a ve smyslu zákona č. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie silikonova podlozka na valkanie. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Detailní popis produktu.

Nevýhody klasického dřevěného válu zná každá hospodyňka: špatně se s ním manipuluje, při válení těsta klouže po kuchyňské desce, těsto se k němu přilepuje, vál se špatně čistí, musí se sušit a hlavně je neskladný. V katalogu nemáme podrobnější informace o silikonova podlozka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Zaručeně ochrání před plísní a pomáhá uchovat zeleninu a ovoce v lednici déle čerstvé. Tyto univerzální silikonové podložky Xavax by neměly chybět v žádné kuchyni. Jsou výborným pomocníkem při ochraně vaší pracovní desky nebo stolu.


Využijete je jako podložky pod horké hrnce a pánve. Pohodlná opěrka na zápěstí před klávesnici, určená pro dlouhé a časté psaní. Zabraňuje nepříjemným bolestem zápěstí a zpříjemňuje dlouhou práci. Ergonomicky tvarovaný silikonový gel je velmi příjemný na dotek a nealergický. Elegantní modré provedení neudělá ostudu ani v kanceláři, ani doma.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Silikónová podložka má výraznú oranžovú farbu a pekný štvorcový vzor, vďaka čomu získate nielen šikovného pomocníka do kuchyne, ale aj krásnu dekoráciu.


Dokonale se mísí s kuchyňským dřezem vybaveným baterií Fala z řady Flexible.

Slouží jako tepelná izolace a vhodná také pro válcové a čtvercové lucerny. Podložka vhodná pro odložení horké pánve, či konve. Ideální pro použití jako pracovní podložka pro přípravu těsta na koláče, sušenky, chléb, pizzu nebo těstoviny.


Velmi dobré protiskluzové vlastnosti. Tepelná odolnost až do 2° C. Odolá teplotě až 5°C. Silikonová podložka je vhodná jako podklad při pájení, opravy a jako podklad při použití horkovzdušné pistole.


Po okrajích podložky jsou malé sekce, do kterých lze odkládat právě používané součástky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky