pátek 1. září 2017

Potrubí k digestoři

Plastové potrubí k digestoři Při výběru ODSAVAČE PAR budete jistě hledat model, který je tichý a výkonný. Odsavač je však pouze jednou částí systému, který bude sloužit k odvedení nežádoucích par z Vaší kuchyně. POTRUBÍ K DIGESTOŘI Máte novou digestoř? Pro zapojení budete pravděpodobně potřebovat plastové potrubí hranaté nebo kulaté, spojku, koleno, odbočku, přecho zpětnou klapku, větrací mřižku na fasádu.


Tyto produkty a mnohem více naleznete na e-shopu vzduchotechnika-levne. Ukázka z montáže - oprava potrubí k digestoři Výměna chybně provedeného odtahu digestoře Při nešťastně řešeném odtahu digestoře se může tvořit překvapivě velké množství kondenzátu.

Jaké odtahové potrubí k digestoři zvolit? Na trhu jsou digestoře, kterým stačí průměr odtahu 1mm. Tyto odsavače par jsou ale málo výkonné. Výkonná digestoř potřebuje odtahové potrubí o průměru 1mm. Existují i digestoře propojené s externím motorem, které vyžadují odtahové potrubí s průměrem 2mm.


Doporučujeme naplánovat odtah z digestoře po co nejkratší trase s co nejméně ostrými přechody či rohy. Odtahové potrubí se montuje k digestoři pouze v případě, že ji budeme používat v odtahovém režimu. Je to v každém případě lepší řešení.


Dobrý den, potřeboval bych namontovat odtahové potrubí k digestoři.

Digestoř je již zakoupena a namontována. Vývod do komína je také již připraven, jedná se o novostavbu. Nabízíme kompletní vzduchotechniku pro napojení digestoře. Neváhejte nás kontaktovat.


MONTÁŽ A SERVIS DIGESTOŘÍ. Druhou, stejně důležitou částí, je odtahové potrubí. WC, koupelny, kuchyně, odsavače, digestoře Best a Mora. IKEA - NYTTIG TUB Flexibilní roura digestoře.


Potrubí lze též použít k rekuperaci nebo k digestoři. Uvidíte, že přiložením trubky k digestoři se hluk zvýší. Ještě můžete popřemýšlet o hranatém potrubí.


Kondenzát vám nikdy nevznikne při strojním odtahu ale v době kdy odtah nebude a vzduch vnitřní i průměrně vlhký bude vlivem gravitace odcházet líně nad střech. RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Klapka je vhodná pro použití k digestoři.


List klapky je tvořen rámem a silikonovou membránou. Je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy. Montáž se provádí zasunutím do potrubí. Snadná a rychlá montáž i pro domácí kutily.


U digestoří umístěných pod skříňkou nebo ve skříňce působí plastové potrubí umístěné ve skříňce čistším a přijatelnějším vzhledem než ohebné ALU hadice z hliníku.

Redukovat výstup na menší průměr není vhodné, dochází tím ke ztrátám až výkonu a zvyšuje se hlučnost. Příslušenství k digestořím. Průměr odtahového potrubí pro správný odtah digestoře.


Pro snadnější montáž je třeba trubku namazat dodávanou vazelínou. Inzerát Trubky k digestoři -ploché v okrese Jičín, cena 399Kč, od truhlarstvibb na Sbazar. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Pokud pracuje digestoř takzvaně v recirkulačním režimu, kde se vzduch čistí pouze ve vestavěných filtrech, logicky není pro odtah digestoře žádné odtahové potrubí potřeba.


Ideální průměr odtahového potrubí je stejný maximální průměr instalovaný na digestoři. Poloměr ohybu používaného potrubí o průměru 1mm se rovná jeho průměru. Pro odtah byla použita hliníková hadice semivent o průměru 120mm napojená k digestoři a vedená až ven na fasádu domu, kde byla zakončena mřížkou. Co je zpětná klapka “ Daniela 14.


Odstraňuje ze vzduchu mastnotu, kouř, zápach.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky