pondělí 11. září 2017

Plastové nádoby potravinářské

Velká většina z produktů je skladem ihned k dodání (objednávka do 12:je obvykle dodána ještě další den!). Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách.


Prodám plastové sudy, potravinářské , jednou použité, sudy jsou od česneku, je potřeba je vymýt. Pevné, kvalitní, vhodné na vodu, kvas, obilí, ovoce, zeleninu apod.

PLASTOVÉ NÁDOBY NA ZDRAVOTNÍ ODPAD. Uplatnění nalézají plastové nádrže především v chemickém a potravinářském průmyslu. Potravinářské obaly Firma Fatra je tradičním českým výrobcem obalů, tvarovaných z neměkčené PVC fólie. Naše produktové portfolio tvoří kelímky, vaničky a víčka (včetně možnosti jejich potisku). V současné době se používají ponejvíce nádoby plastové , jen je třeba dávat pozor na typ plastu a jeho vhodnost pro potravinářské účely.


Používejte plasty pouze z polyethylenu (PE) v běžných modifikacích (nejčastěji vysokotlaký polyethylen HDPE) nebo polypropylenu (PP). Už méně vhodné jsou nádoby z polyvinylchloridu.

Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití. Sudy z plastu vybírejte. Nabízíme také zahradní plastové sudy na dešťovou vodu. Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Nádoba môže byť otvorená ako je sud či zatvorená ako je bandaska.


Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Vítejte na nákup plastové jednorázové nádoby na potraviny na skladě u našich výrobců a dodavatelů profesionálních obalových výrobků v Číně. Tyto certifikované plastové nádrže jsou určeny pro skladování a výdej pohonných hmot, zejména nafty, bionafty a AdBlue. Nádrže jsou dodávány v několika variantách nebo dle individuálních potřeb zákazníka. Veškeré plastové kanystry o objemu 1 2 a litrů mají navíc odolná těsnění a seženete je velice levně.


To ovšem platí i pro další nádoby na kapaliny, které v našem e-shopu seženete. Sháníte spolehlivé plastové kanystry například na pitnou vodu výhodně? Potom objednávejte právě u nás a budete spokojeni.


Plastové nadzemní a podzemní nádrže. V současné době vyrábíme odlučovače lehkých kapalin ORES, lapáky tuků a škrobů OR, vodoměrné šachty, plastové bazény, nádrže s požadavkem na zdravotní nezávadnost pro potravinářské účely, dosazovací nádrže, provzdušňovací kolony, jímky kruhové i hranaté, nádrže na chemikálie.

Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej nádoby , plastového suda na víno, prepravky a putne na hrozno. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Pokud potřebujete plastové IBC kontejnery, nádrže nakupte u odborníků - doprava je zdarma. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí.


Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze. Multifunkční plastové boxy vhodné především pro použití v potravinářství. Vyrobeno z polyetylenu s vysokou hustotou, vhodné pro skladování v chladu.


V tejto kategórii nájdete praktické úložné boxy rôznych veľkostí a tvarov. Primárně určeno pro studenou kuchyni. Nádoby na komunální a tříděný odpad. Odpadkové koše s víkem, s klapkou, s nožním otevíráním, rycklační centrum Slim jim a vnitřní nádoby na odpad Slim Jim.


Nabídka příslušenství v podobě vík a vhozů barevně označených dle druhu odpadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky